Emotivna scena pred milionima: Kako je romantični princ Hari iznenadio Megan (video/foto)

Emotivna scena pred milionima: Kako je romantični princ Hari iznenadio Megan (video/foto)

Autor: | 07/03/2019

0


Mnoge devojke sanjaju da pronađu princa koji će im ulepšati život, a američkoj glumici Megan Markl to je pošlo za rukom i to u bukvalnom smislu.

Kada se pročulo da je u vezi sa prestolonaslednikom britanske krune, mnogi im zbog suviše različitog odrastanja i života koje su vodili nisu predviđali svetlu budućnost, ali princ Hari je doslovce do ušiju zaljubljen u Megan.

Nakon bajkovitog venčanja je usledila i trudnoća, i dok svet sa nestrpljenjem iščekuje rođenje kraljevske bebe, pric Hari je rešio da iznenadi svoju suprugu romantičnim gestom i to tokom motivacione konferencije u Londonu.

Megan Markl se poslužila modnim trikom koji bi trebale da znaju sve trudnice

Dok je govorio o problemima današnjice i ukazivao na izazove sa kojima se mladi susreću u društvu uradio je nešto neočekivano.

Kraljevski prefinjen stil: Severina deli istu modnu strast sa vojvotkinjom Megan (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle ♡ (@mrsmeghanmarkle) on Mar 7, 2019 at 7:01am PST


Naime, njega je trudna supruga posmatrala iz prvog reda, ali on je rešio da joj se zahvali što je prisutna u njegovom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Mar 6, 2019 at 3:17am PST- Supruga me često podseća na jednu od njoj omiljenih misli Martina Lutera Kinga "Tama ne može oterati tamu, to može samo svetlost. Mržnja ne može oterati mržnju, to može samo ljubav" -
rekao je zaljubljeni princ i izazvao oduševljenje prisutnih.
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram