Lepotica o kojoj su sanjali mnogi: Dejvid vara Viktoriju sa poznatim supermodelom?

Lepotica o kojoj su sanjali mnogi: Dejvid vara Viktoriju sa poznatim supermodelom?

Autor: | 08/03/2019

0


Već duže vreme se spekuliše da Bekamovima brak visi o koncu, a mnogi smatraju da Dejvid Viktoriju vara sa danskim supermodelom

Zapadni mediji malo malo pa objave kako brak između Viktorije (44) i Dejvida Bekama (50) ne štima i da su pred razvodom.

Sada je otkriveno da je Bekam švrlja sa strane, i to sa Helen Kristensen (43), koja već više od dve decenije očarava planetu svojim seksepilom i jedinstvenim stavom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena (@helenachristensen) on Dec 26, 2018 at 9:33pm PST


Lepotica iz Danske ubraja se u jednu od najlepših žena u istoriji, a Poš ne želi da je vidi ni blizu svog supruga. Oni su postali prijatelji decembra prošle godine, a upoznali su se na jednoj zabavi u Majamiju i tada je nastao čuveni selfi od kojeg se Viktoriji diže kosa na glavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena (@helenachristensen) on Dec 20, 2018 at 5:55pm PST

Kako pišu strani mediji, Viktorija je veoma nervozna zbog Dejvidovog prijateljstva, a Helena je čini posebno nervoznom jer su njih dvoje, otkad su se upoznali, "stalno u kontaktu".

Navodno je i Viktorija trebalo da prisustvuje toj proslavi, ali nije otišla zbog obaveza, ali sada se sigurno kaje i kipti od besa.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram