Megan Markl je 'oterala' još jednu asistentkinju? (video)

Megan Markl je 'oterala' još jednu asistentkinju? (video)

Autor: | 10/03/2019

0

Iako joj je na poslovnom planu odlično, vojvotkinji Megan Markl (37) ne ide najbolje u odnosima sa zaposlenima u kraljevskoj porodici.

U manje od godinu dana, već nekoliko ljudi dalo je ostavku na radnom mestu u kraljevstvu, a čini se da se situacija ne smiruje. Lična asistentkinja Ejmi Pikerel koja je radila za Megan godinu dana, dala je otkaz, prenosi Her.

- Ejmi odlazi. Njene kolege su vrlo tužne jer je jedna od omiljenijih članova osoblja - potvrdio je kraljevski izvor. Bivša zaposlenica napušta imanje i odlazi u inostranstvo. Međutim, najpre će pomoći Megan i princu Hariju (34) da se smeste u novi dom u Frogmor Kotidžu.

 

- Složila se da ostane i i pomogne im kad se dete rodi i da im organizuje dom, ali onda kreće dalje - rekao je Ejmin prijatelj. Pre Ejmi, ostavku je podnela Samanta Koen koja je radila za kraljevsku porodicu 17 godina.

 

Prošle godine, Melisa Tuobti dala je otkaz zbog stalnog pritiska i stresa koji je proživljavala na radnom mestu.

- Njen posao bio je vrlo stresan. Morala je da se nosi s brojnim zahtevima vojvotkinje zbog čega je bila pod velikim stresom. Često je i plakala - priznao je Melisin prijatelj.

Takođe, telohraniteljka koja ju je pratila na razna putovanja i brinula za njenu sigurnost šest meseci dala je ostavku početkom ove godine, a čini se da je Megan 'oterala' i Edvarda Lejna Foksa koji je bio Harijeva desna ruka 15-ak godina.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: megan markl

Pročitajte još

Najnovije vesti