Ronaldova Heorhina emotivnom porukom rasplakala milione (video)

Ronaldova Heorhina emotivnom porukom rasplakala milione (video)

Autor: | 13/03/2019

0

Neverovatni Krstijano Ronaldo napravio je čudo u Torinu, postigao je het-trik i tako svom Juventusu doneo plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Bilo je to posebno veče za navijače Stare dame, ali i za njegovu dragu Heorhinu Rodrigez, koja nije mogla da sakrije suze na stadionu.

Ronaldova verenica Heorhina i najstariji sin Ronaldo Junior izuzetno emotivno su reagovali kada je Kristijano postizao golove. Nakon odlučujućeg trećeg pogodka u 86. minutu, Heorhina nije mogla da dođe sebi. Udahnula je duboko i počela da plače. Savladale su je emocije.

https://www.instagram.com/p/Bu7Kd5AH_m9/

Nakon meča na Instagramu je objavila poruku koja je dirnula milione.

"Ovih 3:0 niko nije ukrao. Zaslužio si ovo, ne zbog tri gola, nego zbog svoje posvećenosti, zbog svega što donosiš u klub u koji dođeš. Vučeš svoje saigrače, trenera i sve koji ti se dive i podržavaju te svaki dan. Karma postoji. Bog zna, Bog ti je to i dao, jer fudbalski svet je tvoj. Volimo te. Tvoji Kristianito, Mateo, Eva, Alana, Heorhina", napisala je ponosna Špankinja.

https://www.instagram.com/p/Bu7LbiaHcpi/

 

Heorhina je uz ovu emotivnu poruku objavila Kristijanovu fotografiju iz vremena kad je bio dečak i tek započinjao svoj fodbalski san.

https://www.instagram.com/p/Bu7NZoaAzl2/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty