Demi Mur: Mnogi su mojim ćerkama govorili da su ružne

Demi Mur: Mnogi su mojim ćerkama govorili da su ružne

Autor: | 13/03/2019

0

Holivudska glumica Demi Mur majka je tri ćerke koje je dobila u braku sa glumcem Brusom Vilisom.

Par je nakon razvoda podelio starateljstvo nad ćerkama, ali devojke ipak najviše vremena provode s majkom. U međuvremenu, Brus se ponovo oženio i dobio još dve ćerke.

Rumer, Skaut i Talula su danas odrasle devojke, ali su se tokom odrastanja borile sa raznim pritiscima javnosti i zlobnim komentarima o njihovom izgledu, prenosi B92.

Na konferenciji namenjenoj ženama Demi Mur govorila je o svojoj zavisnosti od alkohola i o odrastanju njenih ćerki. Nakon problema sa alkoholom Demi se prijavila u kliniku za odvikavanje, a nakon toga usledila je depresija.

-Moje zdravlje me osvestilo. Osećam da što više radim na sebi šaljem bolji primer svojoj deci i učim ih šta je ispravno i koliko je važno brinuti o sebi, rekla je Demi.

-Mislim da danas živimo u jednom jako zahtevnom vremenu. Pritisak društvenih mreža na mlade ostavlja velik trag te uprkos brojnim prednostima tog alata, mnogo je više negativnih aspekata. Moja deca su na primer stavljena pod mikroskop. Moje devojke su vodile veliku bitku jer su im mnogi anonimni ljudi govorili da su ružne, rekla je Demi Mur.

Demi je dodala kako su njene tri ćerke na sreću izrasle u divne devojke od kojih ona mnogo više uči nego one od nje.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Demi Mur