Fridu Kalo su obožavali, ali nju ne: Sofija Hadžipanteli zbog svog izgleda dobija pretnje smrću!

Fridu Kalo su obožavali, ali nju ne: Sofija Hadžipanteli zbog svog izgleda dobija pretnje smrću!

Autor: | 14/03/2019

0

Neobičnost i iskakanje iz standarda lepote ponekad može izazvati različite reakcije ljudi, a Sofija Hadžipanteli se suočava i sa pretnjama smrću zbog svog izgleda.

Model Sofija Hadžipanteli (22) svakodnevno dobija pretnje smrću na Instagramu i to zbog svojih gustih i spojenih obrva. Manekenka je inače sa Kipra, preselila se u London u nadi kako će ostvariti san i postati model.

- Sređujem obrve, prirodno imam prilično tamne, ali ne baš ovako, malo ih potamnim - objasnila je Sofija koja se nije nadala uspehu zbog jedinstvenih obrva. Na Instagramu je prati više od 300 hiljada ljudi kojima se njen izgled itekako sviđa.

https://www.instagram.com/p/Bu8_rJnBUQg/

Majka joj je zaposlena u modnoj industriji i odmalena ju je učila da je nega obrva itekako važna, ali Sofija je u nekom trenutku odlučila da prestane da čupa obrve.

- Prirodna sam plavuša, a sasvim sam slučajno 2014. godine nijansirala obrve i odmah mi se svideo upečatljiv izgled - ispričala je Sofija. Dobija svakojake poruke, od ponude braka pa i do pretnji smrću. Ali, kako kaže, ništa što joj drugi govore je ne dotiče.

- Nikada nisam bazirala svoje samopouzdanje na tome kako su me drugi videli. U školi su me maltretirali zbog odeće, roditelja koji su bili imigranti, nismo govorili engleski - rekla je Sofija.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty