Slavlje dostojno princeze: Tamara Eklston proslavila ćerkin 5. rođendan

Slavlje dostojno princeze: Tamara Eklston proslavila ćerkin 5. rođendan

Autor: | 17/03/2019

0

Često je mnogi kritikuju zbog njenih stavova o roditeljstvu, ali kada je došao dan ćerkinog rođendana, želela je da sve bude savršeno.

Naslednica Formule 1 i ćerka Bernija Eklstona, Tamara Eklston, danas proslavlja rođendan svoje mezimice Sofije, ili, kako je zove, Fifi. Kako kaže ova bogatašica na Sofijin 5. rođendan, te godine su bile "najbolje u njenom životu".

https://www.instagram.com/p/BvHIafxFNyi/

Tamara je Sofiju dobila sa suprugom Džejom Rutlandom, a otkrila je svojim brojnim pratiocima da se na jutro svog rođendana Fifi probudila na posebnom jastuku za princeze, sa natpisom specijalno kreiranim za nju: "Kad se probudim, imaću 5 godina".

https://www.instagram.com/p/BvFG2PPlFBR/

Na video-snimku koji je posvetila svojoj mezimici, a koji sadrži mnoštvo momenata iz Sofijinog života, još od dana kad je bila beba, Tamara joj je ispisala posebnu poruku: "Srećan rođendan, Fifi, hvala što si me izabrala da budem tvoja mama. Ti si najljubaznija, hrabra, duhovita, neustrašiva devojčica i jako smo ponosni na tebe. Poslednjih 5 godina su bile najbolje godine mog života. Nikada te neću izneveriti."

https://www.instagram.com/p/BvGgkRIl44b/

Sa svojim pratiocima podelila je i delić rođendanskih priprema, dekoracija, kao i mnoštva poklona.

https://www.instagram.com/p/BvHllxKFP0e/

Svojoj sestri Petri Eklston se zahvalila na specijalnim kolačima.

https://www.instagram.com/p/BvGuC03Fhh0/

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Tamara Eklston