Muke Prijanke Čopre: Ne znam da kuvam i zbog toga sam loša supruga! (video)

Muke Prijanke Čopre: Ne znam da kuvam i zbog toga sam loša supruga! (video)

Autor: | 20/03/2019

0

Iako su indijska glumica Prijanka Čopra i američki muzičar Nik Džonas daleko od tradicionalnog para, isto se ne može reći za mišljenje o braku ove 36- godišnje lepotice i bliske prijateljice Megan Markl.

Gostujući u američkoj emisiji 'The View', slavna indijska lepotica prozvala se 'lošom suprugom' zbog nedostatka kulinarskih veština.

- Ne znam da kuvam i to sam otvoreno rekla Niku kada je želeo da me zaprosi. U tom sam mu trenutku rekla 'Slušaj, ti dolaziš iz dobre južnjačke porodice i navikao si na majčino neverovatno kuvanje. Za takvu devojku se nećeš oženiti jer ja ne znam da kuvam'. Znam tu i tamo sporadično da skuvam ili ispečem jaja - priznaje glumica koja se zbog toga smatra lošom suprugom.

Njen 26- godišnji suprug, međutim, nije joj zamerio tu činjenicu ublaživši njeno mišljenje govoreći kako je to sasvim u redu jer ni sam nije vešt u kuhinji. Na njene navode voditeljka emisije Sani Hostin odgovorila je kako je Nik oženio ženu s 'brilijantnim umom'.

S američkim pevačem 36- godišnja indijska glumica uplovila je u bračnu luku krajem prošle godine, a slavlje je trajalo nekoliko dana.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još