Trač ili istina: Prijanka Čopra najzad otkrila da li je u svađi sa Megan Markl (video)

Trač ili istina: Prijanka Čopra najzad otkrila da li je u svađi sa Megan Markl (video)

Autor: | 24/03/2019

0

Tokom nedavnog gostovanja Prijanke Čopre u emisiji Watch What Happens Live , glumica je odgovorila na pitanja u vezi navodne svađe između nje i članice britanske kraljevske porodice Megan Markl!

Naime, glasine o navodnom sukobu pojavile su se pre nekoliko meseci, nakon što se Meghan Markle nije pojavila na venčanje Čopre i Nika Džonasa. Ono što ih je dodatno podstaklo bilo je i to što Čopra i Nik nisu otišli na babine kraljevskoj porodici, iako su pre godinu dana prisustvovali njihovom venčanju.

 

Iako su neki fanovi međusobna nepojavljivanja na važne događaje opravdavali mogućom trudnoćom ili gomilom obaveza, bilo je i onih koji duboko veruju u “prikrivene razloge”.

Tako je vođen time, jedan fan upitao Čopru tokom gostovanja u emisiji, da li su ona i Meghan u svađi?

- O bože, to nikako nije istina - odgovorila je glumica.

 

Pored toga, izvor blizak novopečenom paru tvrdi da je Čopra svakodnevno “na vezi” sa Megan i da stalno razgovaraju o tekućim stvarima i svakodnevnim dešavanjima.

- To što nisu otišli na babine ili što Megan nije došla na venčanje, ne znači da nisu više prijateljice. Naprotiv, svakodnevno se čuju i u jako su dobrim odnosima - naveo je izvor.

Prijanka je otkrila i da bi rado volela da izađe na dupli dejt sa Majli Sajrus i Lijamom Hemsvortom, rekavši da je to baš "romantično".

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti