Maraja Keri se propisno osramotila na novogodišnjem nastupu (video)

Maraja Keri se propisno osramotila na novogodišnjem nastupu (video)

Autor: | 01/01/2017

0

Muzička diva Maraja Keri trebalo je da otpeva svoja dva hita na dočeku Nove godine u emisiji Dika Klarka "New Year's Rockin' Eve", ali nastup uživo pokazao se kao potpuni promašaj.

Slavna pevačica se, zbog navodnih tehničkih poteškoća, nije ni potrudila da otvara usta i pretvara se da peva, a njen novogodišnji nastup završio se potpunim debaklom.

Maraja Keri nakon raskida veridbe: Stroga dijeta i nova ljubav (foto)

Tehnički problemi nastupili su kada se Maraja našla na bini i spremala se da otpevi svoj veliki hit "Emotions".

- Trudim se - rekla je vidno frustrirana Maraja koja je prestala da peva jer joj navodno slušalice nisu radile, pa je od publike zatražila da oni nastave s pesmom.

Njena sledeća izvedba pesme "We Belong Together" završila je podjednako neslavno, a pevačica je tokom nastupa koračala pozornicom odbijajući da peva.

U jednom trenutku se čuje kako govori da nisu uvežbavali tu pesmu.

- Jednostavno nije ništa bolje - rekla je pevačica i na taj način završila svoj kratki nastup koji je započeo u 23.30, pola sata uoči legendarnog spuštanja kugle na njujorškom Tajms Skveru.

Maraja Keri bol nakon raskida veridbe pretvara u – novi album

Pevačica je kasnije na Tviteru komentarisala inicident rekavši da se "s.anja dešavaju" i da se nada da će se o njoj pisati i u 2017.

Gledaoci, očekivano, nisu bili oduševljeni njenim nastupom, a na društvenim mrežama njenu karijeru su proglasili poslednjom žrtvom 2016. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: maraja keri