Princ Vilijam otkrio kako je umalo upropastio veridbu sa Kejt

Princ Vilijam otkrio kako je umalo upropastio veridbu sa Kejt

Autor: | 02/01/2017

0

Princ Vilijam i Kejt Midlton su zajedno skoro 14 godina (uprkos jednom kratkotrajnom raskidu), i svi koji poštuju britansku kraljevsku porodicu jednostavno obožavaju sve divne trenutke koje njih dvoje dele sa javnošću.

Tako je čitav svet imao priliku da vidi njihovo venčanje, fotografije njihove dece, uzbudljive trenutke sa njihovih brojnih putovanja širom sveta i, naravno, sve njihove javne izlive nežnosti.

Ipak, i pored svih tih lepih momenata koji su im se dogodili od aprila 2011. kada su se jedno drugom zakleli na vernost, svima je uvek interesantno da čuju i poneku anegdotu posebno ako ona ima veze sa prosidbom.

Britanci pobesneli kada su čuli ko će glumiti Kejt Midlton

Kako je Vilijam zapravo zaprosio Kejt? Dok su bili na odmoru u Keniji u oktobru 2010. u svojoj osamljenoj brvnari princ je pitao Kejt da li će se udati za njega. Tada joj je poklonio i prsten sa 12-karatnim ovalnim plavim safirom "Cejlon", isti koji je nosila i njegova majka, princeza Dajana.

Romantično mesto na kom se sve to dogodilo i danas zauzima posebno mesto u Vilijamovom srcu. O tome zašto je odabrao baš Afriku da zaprosi Kejt, princ Vilijam je otvoreno odgovorio u intervjuu za CNN.

- Ja sanjam i na javi. Afrika je svakako jedno od mesta na koje tada otputujem. To me u potpunosti opusti. Kejt vrlo dobro zna koliko mi znači da budem u Africi - ispričao je.

Zbog zavisti: Kejt Midlton je u centru “rata” u kraljevskoj porodici?

Ipak, ma kako se sve činilo savršenim, Vilijam je priznao da je umalo uprskao stvar.

- Zapravo, ja ništa od toga nisam planirao. Znao sam samo da želim da sve bude ugodno i opušteno, i želeo sam da mi to znači više od puke veridbe - priznao je.

Ispostavilo se da ni Kejt nije bila svesna šta se sprema.

- Bili smo tamo sa prijateljima, i zaista se tome nisam nadala. Bila sam potpuno zatečena, ali je sve skupa bilo vrlo uzbudljivo - objasnila je Kejt.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti