Ben Aflek o "nestašnim dečačkim godinama": Bauljao sam ne znajući šta radim

Ben Aflek o "nestašnim dečačkim godinama": Bauljao sam ne znajući šta radim

Autor: | 02/01/2017

0

Čuveni 44-godišnji glumac koga je u svetsku džet set elitu lansirao ogroman uspeh filma "Dobri Vil Hanting" iz 1997, u kome je bio glumac, ali i ko-scenarista, u međuvremenu je prebrodio medijski potpuno ogoljene raskide veza, velike uspehe na bioskopskim blagajnama, ali i veoma loše i veoma dobre kritike, podjednako.

Ben Aflek je u intervjuu za "The Guardian" otvoreno progovorio o svojim "nestašnim dečačkim danima", ali i o tome kako je odlučio da promeni svoj život.

Ben Aflek: Od kada sam postao otac shvatio sam koliko sam ranjiv

- Oduvek sam imao snažnu i jasnu ideju o tome šta su vrednosti kojima težim, i koji je pravac kojim želim da idem, ali sam onda postao slavan, pa sam bauljao okolo nekoliko godina, ne znajući tačno šta da radim. Kada ste mlad čovek, u svojim dvadesetim, sastavni deo života je pravljenje grešaka i učenje na tim greškama. Problem je što sam te greške činio pred očima javnosti, umesto u privatnosti - priznaje Ben.

- Postoje stvari koje, kada se osvrnem, izgledaju kao da sam želeo da se nekom dodvorim, ali uvek sam se zapravo trudio da druge ljude tretiram s poštovanjem. To su mi roditelji usadili vaspitanjem, i uglavnom se sramotim grešaka koje sam napravio.

Dženifer Garner najavljuje pomirenje: Mi smo moderna familija i mislim da nam ide veoma dobro

On je priznao da mu se život preokrenuo nabolje 2005. nakon što je oženio, sada već svoju bivšu suprugu, Dženifer Garner, i postao otac njihovo troje dece, Vajolet, Serafine i Sema.

- Mislim da počnete da posmatrate svet drugačije kada postanete otac, i to je dobro - kaže on.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: ben aflek

Najnovije vesti