Oglasila se Maraja Keri nakon debakla godine

Oglasila se Maraja Keri nakon debakla godine

Autor: | 04/01/2017

0

Pop diva Maraja Keri doživela je debakl pred višemilionskim auditirijumom kada je za doček Nove 2017. godine, pevala na plejbek, omašila reči pesme pa potom pobegla sa scene.

I dok je njena menadžerka, dva dana nakon skandala, optužila produkciju TV šoua Dika Klarka za namernu sabotažu, pop pevačica je konačno rešila da ponudi svoje tumačenje nemilog događaja.

Maraja Keri otkrila zašto voli da je fotografišu samo sa desne strane (video)

- Sve što mogu da kažem je da je Dik Klark izuzetan profesionalac i da sam imala neverovatnu sreću da se upoznam s njim na početku svoje karijere. On ne bi dozvolio da se nijednom umetniku desi ono što se desilo meni, i da je baš poput mene, bio prestravljen - rekla je pevačica za Entertainment Weekly.

Obračun preko društvenih mreža: Dženifer Lopez suptilno ponizila Maraju Keri

- Ovo me sigurno neće sprečiti da i dalje nastupam u živim programima, ali sam naučila važnu lekciju. Više nikada neću pristati da ovakve nastupe organizuju ljudi koji nisu u mom timu. Takođe, bitna mi je i podrška fanova, koja ni ovoga puta nije izostala - rekla je pevačica i objasnila da je produkciju šoua upozorila da njen slušalice nisu radile tokom probe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages
Tagovi: maraja keri