Da li je Nina Agdal "ona prava"? Leonardo Dikaprio se ne odvaja od nove devojke

Da li je Nina Agdal "ona prava"? Leonardo Dikaprio se ne odvaja od nove devojke

Autor: | 10/01/2017

0

Iako su u vezi već šest meseci, zajedničke fotografije slavnog holivudskog glumca i dobitnika Oskara Leonarda Dikaprija i njegove 17 godina mlađe izabranice, supermodela Nine Agdal, prava su retkost.

Ipak, ako je verovati izvorima koji su dojavili američkom časopisu "People", na žurci nakon dodele Zlatnih globusa njh dvoje se nisu se odvajali jedno od drugog, pa se svi pitaju da li je to signal da će ta veza potrajati.

Zna se Leov ukus: Visoka, mršava i plava manekenka

U vezi su od jula 2016, a sudeći po napisima američkih medija, izgleda da njihova veza postaje sve ozbiljnija.

Na pomenutoj žurci Leonardo se nije odvajao od svoje devojke, a kada je i pričao s prijateljima i poznanicima, sve vreme ju je pratio pogledom.

- U jednom trenutku Nina mu je sela u krilo i počeli su da se maz. Bili su potpuno opušteni - rekao je neimenovani izvor za "People".

Ko bi rekao: Dikaprio opet sa dugonogom plavušom?

Leonardo i Nina su se zbližili nakon što su na Long Ajlendu imali automobilsku nesreću. Tada je glumac brižno tešio prestravljenu manekenku. U oktobru 2016. paparaci su ih uhvatili ispred restorana u Njujorku, a potom i na plaži u Malibuu.

A photo posted by Nina Agdal (@ninaagdal) on Aug 29, 2016 at 11:31am PDT

Ono što se svi pitaju je da li će Nina Agdal biti zadovoljna samo vezom sa slavnim zavodnikom ili će možda želeti i brak.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images