I Robert De Niro podržao Meril Strip: Sjajno je to što je rekla siledžiji Trampu

I Robert De Niro podržao Meril Strip: Sjajno je to što je rekla siledžiji Trampu

Autor: | 12/01/2017

0

Govor Meril Strip na dodeli Zlatnih globusa kojim je na vrlo vešt način, uopšte ga i ne pominjući, kritikovala Donalda Trampa, i dalje izaziva reakcije njenih kolega iz Holivuda.

Ovog puta oglasio se slavni Robert De Niro, i sam veliki protivnik Trampove politike, koji je podržao svoju koleginicu.

- Ono što si rekla bilo je sjajno, i  to je neko morao da kaže. Ti si to objasnila na najbolji način. Posebno poštujem to što si sve to izrekla u trenucima dok je svet slavio tvoja dostignuća. Ti i ja imamo isto mišljenje o siledžijama. Što je mnogo, mnogo je - napisao je De Niro, a prenosi magazin "People".

Robert De Niro – heroj svih generacija

Čuvena glumica je u pomenutom govoru oštro osudila situacije u kojima "moćnici koriste svoju poziciju da bi maltretirali druge" i naglasila da u su u tim slučajevima "svi na gubitku".

Ona se i ironično osvrnula na besramnu Trampovu imitaciju novinara Serža Kovaleskog čiju je fizičku manu novoizabrani predsednik Sjedinjenih Država ismevao, i nazvala je - "ulogom godine".

Četiri decenije kultnog filma: Kako se "Taksista" odvezao u legendu (video)

- Nepoštovanje rađa nepoštovanje, a nasilje izaziva nasilje - rekla je Meril Strip u svom govoru aludirajući na ranije uvredljive izjave Donalda Trampa o Meksikancima i kritike novog predsednika na račun Holivuda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Robert de Niro