Ćerka Majkla Džeksona strašno uvređena filmom o svom ocu

Ćerka Majkla Džeksona strašno uvređena filmom o svom ocu

Autor: | 12/01/2017

0

Ćerka pokojnog kralja popa Majkla Džeksona, Paris Džekson, žestoko je reagovala na juče objavljeni trejler televizijskog filma "Urbani mitovi".

U pitanju je film koji prati izmišljenu priču o tome kako su se njen otac i i njena kuma Elizabet Tejlor, zajedno sa Marlonom Brandom, snašli u Velikoj Britaniji, u vreme terorističkih napada na Sjedinjene Države 11. septembra 2001. godine.

Paris Džekson: Mog oca Majkla ste rastrgnuli, mene nećete

Iako nigde to ne pominje, iz onoga što je napisala jasno je da je Paris veoma uvređena što je izbor da glumi njenog oca pao na belca, glumca Džozefa Fajnsa.

- Veoma sam uvređena ovim, i ubeđena sam da su i mnogi drugi ljudi uvređeni, i iskreno, od svega tog mi se povraća. Potpuno pobesnim kada shvatim da je ovo urađeno s namerom da uvredi, ne samo moga oca, već i moju kumu Liz. Gde je poštovanje? Oni su godinama mukotrpno, kroz krv i znoj, radili da izgrade tako duboke i izvanredne zaostavštine. Sramotno su ih prikazali. Moj otac je nebrojeno puta izrazio ponos svojim poreklom i korenima i nikada ne bi želeo ovako nešto  - napisala je Paris, a prenosi "Daily Telegraph".

Njen rođak Taj, bratanac Majkla Džeksona, reagovao na je Tviteru.

- Moja porodica, nažalost, moora da se bori sa ovim. Nemam reči koje mogu da opišu ovo vulgarno nepoštovanje - napisao je.

Paris Džekson objavila "novu" fotografiju sa tatom (foto)

O odluci da angažuje Džozefa Fajnsa, televizija "Sky Arts" je ranije obavestila javnost: "U pitanju je deo serije komedija o neverovatnim pričama iz umetnosti i kulture. "Sky Arts" daje producentima kreativnu slobodu da kasting urade kako žele".

Sam Džozef Fajns je prošle godine branio svoju ulogu.

- Radim u mašti i ne mislim da mašta ima određena pravila - rekao je tada glumac za "Rolling Stone".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Cover Images