Selin Dion: Prvi put za praznike bez voljenog Renea (foto)

Selin Dion: Prvi put za praznike bez voljenog Renea (foto)

Autor: | 13/01/2017

0

Iza Selin Dion je jedna od najtežih godina u njeom životu. Njen suprug i menadžer Rene Anželil umro je početkom prošle godine od posledica raka grla, a nedugo nakon toga izgubila je i brata Danijela koji je umro od iste bolesti.

Pevačica se mesecima se borila s depresijom, ali je ipak odlučila da nastavi svoju svjetsku turneju jer je tako, otkrila je, želeo njen suprug.

Selin Dion: Hiljaditi šou u Las Vegasu

Selin je vidno smršala, a njeni prijatelji brinuli su se za nju jer je tugu utapala u alkoholu i tabletama.

Ipak, ako je suditi prema poslednjoj objavljenoj fotografiji na njenom Instagram profilu, pevačica je napokon došla sebi.

A photo posted by Céline Dion (@celinedion) on Jan 12, 2017 at 1:02pm PST

- Praznične uspomene. A sada je vreme da se vratimo na posao - napisala je u opisu fotografije na kojoj pored okićene jelke pozira sa sinovima, Reneom Šarlom (15) i šestogodišnjim blizancima Nelsonom i Edijem.

Loša sreća nikako da napusti porodicu Selin Dion

Poznato je da Rene bio ljubav čitavog Selininog života, u pravom smislu te reči. Oni su se upoznali kada je njoj bilo svega 12 godina, a on je tada već bio uspešni 38-godišnji kuzički menadžer.

Vezu su započeli 10 godina kasnije, a venčali su se 1994. godine. Pjevačica je u avgustu 2015. otkrila da je poslednja želja njenog supruga bila da joj umre na rukama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Cover Images
Tagovi: selin dion