Bela Hadid se oseća izdanom i prevarenom zbog Selene Gomez

Bela Hadid se oseća izdanom i prevarenom zbog Selene Gomez

Autor: | 14/01/2017

0

Ljudi bliski supermodelu Beli Hadid rekli su za TMZ da se ona oseća izdanom jer je Selena Gomez uskočila u naručje njenog bivšeg čim je ona raskinula sa njim.

ak, Bela je očigledno zaboravila da je upravo ona ta koja je raskinula sa The Weeknd-om, jer je veza na daljinu za nju predstavljala problem i smatrala je da to ne može da se održi. Kako god, izgleda da je raskid i dalje boli.

Takođe je interesantna vest stigla i sa Selenine strane. Kako kažu njeni prijatelji, veza između Belinog bivšeg i Selene je počela pre dva meseca! Čak su i praznike proveli zajedno prenosi TMZ.

Bela je posebno ljuta jer je njena rođena sestra Điđi uvek pomagala Seleni kad joj je trebalo, dok je ona bila u emotivnim i svim drugim problemima.

Selena Gomez ima novog dečka, ali njega nikako nismo očekivali!

I kao treća zanimljivost je to što Selena tokom ova dva meseca ni jednom nije ni reč rekla svojoj najboljoj drugarici Điđi o vezi sa The Weeknd-om!

Điđi i Bela su saznale za njihovu vezu kada su njihove fotografije osvanule na internetu i po svim tabloidima. Tog momenta je Bela prestala da prati Selenu na Instagramu...

Kao što jedan Belin prijatelj kaže:

- Dati Beli i Điđi podršku bi bila časna i poštovanja vredna stvar, ali pretpostavljam da do toga neće doći, jer sve je ovo Holivud...

Šta vi mislite, da li će Bela i Điđi oprostiti Seleni?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još