Kao da nemaju dovoljno problema: Biološka majka Anđelinine i Bredove ćerke moli da vidi devojčicu

Kao da nemaju dovoljno problema: Biološka majka Anđelinine i Bredove ćerke moli da vidi devojčicu

Autor: | 18/01/2017

0

Kao da im nije dovoljna bitka oko razvoda Bred Pit i Anđelin Džoli izgleda ima i drugih problema.

Naime, biološka majka njihove usvojene ćerke Zahare u javnom apelu moli glumicu da je pusti da vidi devojčicu koju je 2005. godine, nakon što su je silovali i nakon što se razbolela, dala na usvajanje.

Anđelina i Bred odlučili da sve detalje razvoda čuvaju daleko od očiju javnosti...

Etiopljanka Mentevab Davit Lebiso smatra da je Anđelina odlična majka i ne želi da je odvoji od glumice, već samo da razgovara sa Zaharom.

- Samo želim da zna da sam živa i da želim da razgovaramo. Ne želim je nazad, ali bih volela da budem u kontaktu sa njom i da mogu da je pozovem - rekla je Mentevab za koju Anđelina nije znala ni da je živa, sve dok pre deset godine nije dala svoj prvi intervju, prenosi Dailymail.

- Anđelina je sa njom od kada je bila beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Mislim na Zaharu svaki dan i želim da je čujem i vidim. Rastužuje me činjenica što ne možemo zajedno da proslavimo njen rođendan. Želim da Zahara zna da ima majku koja je voli podjednako kao Anđelina. Znam da je njen život sada u drugoj zemlji u kojoj priča drugim jezikom. Svi ćemo mi jednom umreti, a pre nego što ja umrem želela bih da zna da ima porodicu ovde u Etiopiji. - dodala je ona.

Sin odbio da ga vidi: Bred Pit posetio decu za praznike!?

Mislim da ne tražim previše. A znam da će iako su se Anđelina i Bred rastali najviše brinuti i razmišljati o svojoj deci, zato ne brinem za Zaharu - izjavila je Zaharina biološka mama i dodala da bi volela da Zahara pripadne Anđelini.

Glumica se još nije oglasila.

Podsećamo, Bred i Anđelina bore se na sudu oko starateljstva nad njihovo šestoro dece, dok za vreme parnice glumac sme da viđa decu samo uz prisustvo socijalnog radnika.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages

Najnovije vesti