"Vrlo je traumatično biti Britni Spirs"

"Vrlo je traumatično biti Britni Spirs"

Autor: | 22/01/2017

0

Neko bi rekao da je tumačiti ulogu Britni Spirs glamurozno, zabavno ili dobra fora, u svakom slučaju dobro iskustvo, ali glumica koja glumi Britni Spirs u novom serijalu "Britney Ever After", koju producira TV mreža "Lifetime", tvrdi da je istina potpuno drugačija.

Nataša Barnet, 23-godišnja glumica iz Australije koja je igrala Britni u pomenutoj seriji, objasnilaje  da joj je ova uloga omogućila uvid u život poznate pevačice.

Okrutna šala o smrti Britni Spirs uznemirila čitav svet

- Sada imam mnogo više empatije prema Britni i njenom životu koji je od tinejdžerskih dana provodila pod svetlima reflektora. Bilo je ekstremno traumatično. Bilo jako traumatično za mene to što sam proživljavala, kroz svoje iskustvo, ono što je ona doživela - rekla je Nataša Barnet u intervjuu za "New York Daily News".

Ona dodaje da nema sličnih Britni.

 

- Samo jedna je Britni, niko nije imao život kao ona. Čitavog života su je proganjali paparaci, i njen privatni život je bio javna stvar, a to nije normalno.

Britni Spirs priznaje da ne voli klubove jer se boji gužve

Nataša Barnet je rekla da je, zbog toga što je na neki način proživela Britnin život kroz ovu ulogu, shvatila zbog čega je pevačica imala nervni slom 2007. godine, slom koji su svi otvoreno, do najsitnijeg detalja, pratili kroz medije i društvene mreže.

- Zapravo, način na koji je emocionalno preživela konstantni pritisak je neverovatano - zadivljeno je rekla Nataša Barnet.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: britni spirs