Madona pod budnim okom tajnih službi zbog govora na protestu protiv Trampa

Madona pod budnim okom tajnih službi zbog govora na protestu protiv Trampa

Autor: | 22/01/2017

0

Madonin govor na na protestnom Ženskom maršu protiv predsednika SAD Donalda Trampa održanom u Vašingtonu  dobio je gromoglasan pljesak nekoliko stotina hiljada okupljnenih.

Istovremeno, zbog težine reči koje je izgovorila, Madona se našla pod pojačanom prismotrom tajnih službi.

Madona javno priznala: Opet ću se udati za Šona Pena (video)

- Ovo je početak potrebne promene, promene koja će zahtevati žrtvu. Promene zbog koje će mnogi od nas morati da donesu drugačije odluke u životu, ali ovo je početak revolucije. Danas želim da vas pitam jeste li spremni? Recite da ste spremni. Da, spremni smo. Da, ljuta sam. Da, besna sam. Da, želela sam da dignem Belu kuću u vazduh, ali znam da to ništa neće promeniti. Ne možemo da padnemo u očaj. Kao što je pjesnik W. H. Auden napisao uoči početka Drugog svetskog rata: "Moramo da volimo jedni druge ili moramo da umremo. Ja biram ljubav. Jeste li sa mnom? Recite ovo sa mnom. Mi biramo ljubav! - vatreno je govorila Madona.

Međutim, zbog priznanja da je razmišljala o napadu na Belu kuću portparol tajne službe potvrdio je da su svesni Madoninih reči i da će zbog toga pokrenuti istragu, piše "Daily Mail".

Madona obećala “seksualne usuge” u zamenu za glasove za Hilari?

Pored toga portparol kaže i da konačnu odluku o tome da li će protiv Madone biti pokrenuta krivična prijava može doneti samo državni tužilac.

Ali, nije samo Madona izazvala burne reakcije. Na protestu je bila i glumica Ešli Džad koja je novog predsednika Amerike uporedila s Hitlerom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: madona