U naručju svoje mame, balerine Melani Hemrik: Ovo je najmlađi sin Mika Džegera (foto)

U naručju svoje mame, balerine Melani Hemrik: Ovo je najmlađi sin Mika Džegera (foto)

Autor: | 26/01/2017

0

Poslednja ljubav vremešnog rokera, 73-godišnjeg Mika Džegera, zgodna njujorška balerina Melani Hemrik pohvalila se na Instagramu prvom fotografijom na kojoj srećna majka drži u naručju svog sina Deveroa Oktavijana, koji je dobio ime po Džegerovom ocu.

Ono što je želela, Melani je i dobila, i izgleda da itekako uživa u svojoj novoj ulozi majke osmog naslednika Mika Džegera.

Mik Džeger majci svog osmog deteta kupio kuću vrednu sedam miliona dolara

On je priznao sina, ali o zajedničkom životu njega i Melani za sada nema govora, iako je muzičar donedavno zgodnu Njujorčanku držao kao malo vode na dlanu. Uprkos svemu, Melani ne skida osmeh s lica, posebno kad su fotografije na njenom Instagramu u pitanju, a poslednja i ujedno prva zajednička sa sinom koju je objavila, izazvala je oduševljenje njenih prijatelja i obožavalaca.

- Prvi odlazak na plažu mog anđela - potpisala je Melani fotografiju s bebom.

Brine o svoj svojoj deci: Mik Džeger će davati 15.000 funti za alimentaciju

Ona je trenutno je u misiji povratka u formu, a ne skriva da bi za godinu dana mogla da bude spremna za nove profesionalne izazove. Mali Devero Oktavijan Bazil Džeger rođen je početkom decembra, a uz Melani je tokom porođaja bio i Mik.

Njegova afera s balerinom počela je dok je Mikova dugogodišnja partnerka, modna dizajnerka Loren Skot, koja je sebi oduzela život u martu 2014, još bila živa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: mik džeger

Najnovije vesti