Nakon dve godine braka: Novi razvod Skarlet Johanson

Nakon dve godine braka: Novi razvod Skarlet Johanson

Autor: | 26/01/2017

0

Skarlet Johanson ponovo se razvodi, i to nakon dve godine braka sa kolekcionarom umetničkih dela iz Francuske Romejnom Dorijakom.

Vesti o razvodu prilično su iznenadile sve dobre poznavaoce prilika u svetu džet seta jer je ovaj brak delovao veoma stabilno, a Skarlet i Romejn su odavali utisak skladnog para.

Poslednji put njih dvoje su zajedno viđeni krajem oktobra prošle godine kada je Skarlet otvorila svoj specijalizovani restoran koji na meniju ima isključivo kokice, ali tada, tvrde očevici, apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi u njihovom braku moglo da bude nesuglasica, a kamoli da razmišljaju o razvodu.

Tako mlada a već miijarderka: Skarlet Johanson je najbogatija holivudska glumica

Oni imaju ćerku Rouz Doroti koja se rodila nedugo nakon što su se Skarlet i Romejn venčali 2014. godine. Romansu su počeli 2012. godine, ali su je dugo vremena držali u tajnosti.

Skarlet Johanson je jednom prilikom priznala da ponekad ume da bude nestrpljiva i sklona strogoj kontroli svoga partnera, a za veze u kojima je bila pre Romejna čak je otvoreno rekla da je u njima pokušavala da promeni neke partnerove osobine.

- Mislim da smo svi krivi za to da želimo da stavimo naše partnere u malu kutiju koju smo stvorili za njih, i da mislimo da moraju da budu više kao mi. To bi sve učinilo mnogo lakšim! Ono što ne volim kod sebe je moja nestrpljivost. Takođe, pomalo sam sklona kontrolisanju – rekla je Skarlet svojevrfemeno u intervjuu za magazin "Look".

Skarlet Johanson otkrila razloge razvoda od Rajana Rejnoldsa

Glumica, koja iza sebe već ima propali brak sa Rajanom Rejnoldsom, rekla je i da je naučila da napravi kompromis otkako se razvela, i da je nakon tog razvoda naučila da lakše prihvata partnerove mane.

- Kako sazrevate, shvatate da možete da učite od druge osobe i da pravite kompromise. Svi postavljamo partnerima neke standarde koje je nemoguće ispuniti. Bilo bi mnogo jednostavnije kada bi se ljudi koje volimo ponašali onako kako mi želimo. Ali vremenom sam naučila da je to ono što život čini interesantim. Mislim da morate da imate dosta poverenja ako želite uspešan brak.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti