Tejlor Svift i Zejn Malik objavili prvi singl za "Pedeset nijansi mračnije" (video)

Tejlor Svift i Zejn Malik objavili prvi singl za "Pedeset nijansi mračnije" (video)

Autor: | 27/01/2017

0

Zejn Malik i Tejlor Svift objavile su spot za numeru "I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)", prvi singl iz Univerzalovog filma "Pedeset nijansi mračnije".

Prva numera sa saundtreka za ovaj film stiže kao duet dvoje muizičara koji spadaju među najvće muzičke zvezde današnjice. Pesmu su specijalno za ovaj film napisali Tejlor Svift, Džek Antonof i Sem Dju, a producirao je Džek Antonof.

Za sada ništa od prosidbe: Điđi Hadid rekla “ne” Zejnu Maliku

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u "Pedeset nijansi mračnije", nastavku svetskog bestselera i fenomena "Pedeset nijansi". Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

Da li je ona nova kraljica popa: Tejlor Svift je najplaćenija pevačica današnjice

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Besindžer, Bela Hitkot i Erik Džonson.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images