Džejson Momoa pokazao da je vešt i u bacanju sekira? (video)

Džejson Momoa pokazao da je vešt i u bacanju sekira? (video)

Autor: | 27/01/2017

0

Glumac Džejson Momoa svratio je prošle noći kod poznatog američkog TV voditelja Džimija Kimela na šoljicu razgovora i malo suludih igara...

Kada kažemo sulude igre mislimo pre svega na igranje pikada sa sekirama! U nedostatku boljeg naziva za ovo razbacivanje sekirama pozvali smo se na pikado, ali vi slobodno predložite bolje ime u komentarima.

Džimi i njegov redovni drugar Đuilermo sklonili su se u stranu, dok je Džejson ponosno pokazivao svoje veštine. Koliko puta se „presekla“ publika u studiju nismo uspeli da saznamo.

Za one koji ne znaju, evo malo podataka o ovom džinu:

Džejson Momoa je rođen 1. avgusta 1979 i američki je glumac, maneken, režiser, scenarista i producent. Najpoznatiji je po ulogama Ronona Deksa u seriji Zvezdana kapija: Atlantida, Kala Drogoa u seriji Igra prestola i Konana u filmu Konan varvarin iz 2011. Godine 2014. bio je režiser, scenarista i producent filma Put za Palomu, u kome takođe tumači glavnu ulogu.

Inače je veoma posvećen svom izgledu, ali ima i nekih mana:

- Da biste bili u dobroj formi, morate zdravo da se hranite i mnogo da vežbate. Ja se trudim da unesem manje kalorija kroz hranu, kako bih imao mesta i za pivo - otkrio je Momoa u jednom intervjuu.

Džejson se prvo bavio modelingom, pa je 1999. godine na rodnim Havajima proglašen za manekena godine. Nakon toga je usledio njegov prvi glumački angažman, i to u legendarnoj seriji “Čuvari plaže – Havaji” (Baywatch – Hawaii). Nakon završetka snimanja serije, Džejson je odlučio da odloži svoje crvene gaćice, ali i svoju glumačku karijeru, i narednih nekoliko godina je proveo putujući svetom.

What the hell is da Hawaiian doing in northern Iceland. Send me mana it's going to be a crazy fucking day ???ALOHA AC

A photo posted by Jason Momoa (@prideofgypsies) on Oct 11, 2016 at 11:35pm PDT

Viok je 1.96m, tamnoput sa zelenim očima, dubokog glasa, zgodan, ima sve predispozicije da bude holivudski zavodnik. Ali ne, umesto toga Džejson je izabrao miran porodični život i već dugi niz godina je u vezi sa Lizom Bone (Lisa Bonet), koja vam je poznata možda i kao bivša žena Lenija Kravica (Lenny Kravitz).

Iako je Liza starija od njega 12 godina, par je u stabilnom braku od 2007, nema ih na stranicama žute štampe, i u miru odgajaju svoje dvoje dece, devojčicu Lolu (Lola Iolani Momoa) i sina koji se zove Nakoa-Volf (Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa).

Papa will be home soon lovees Aloha papa

A photo posted by Jason Momoa (@prideofgypsies) on Nov 3, 2016 at 2:05pm PDT

Current mood. Missing Ella and my babies Papa is home soon

A photo posted by Jason Momoa (@prideofgypsies) on Nov 26, 2016 at 4:22pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty