Sloboda otvara nove vidike: Dženifer Garner "bacila oko" na oženjenog komičara?

Sloboda otvara nove vidike: Dženifer Garner "bacila oko" na oženjenog komičara?

Autor: | 01/02/2017

0

On je nju bez većeg ustezanja prevario sa dadiljom, a ona je u stilu najgledanijih holivudskih ljubavnih dramica otvoreno i bezrezervno patila i maštala da mu ponovo trči u zagrljaj, na nekoj romantičnoj plaži po mogućstvu.

Ovako se u kratkim crtama, u poslednjih godinu i po dana, odvijla brakorazvodna sapunica Dženifer Garner i Bena Afleka. Da se ne zaboravi: koristili su i svaku priliku da praznicima, ali i običnim danima, jasno stave do znanja da će zbog svoje dece ostati u sjajnim odnosima, skoro najbolji prijatelji zauvek, ali je Dženifer, izgleda, počela da shvata da bi bilo dobro da poput Bena počne da misli i malo na sebe.

Uljudnost ili nešto više: Dženifer Garner i Ben Aflek se redovno sastaju na romantičnim večerama

Da se možda predomislila znak bi mogao da bude i novi trač koji kruži Holivudom, da je popularna glumica "bacila oko" na britanskog komičara Džejmsa Kordena.

Da priča bude sočnija tu je i jedan nezaobilazni "detalj" - Džejmsova supruga.

Glasine su počele da kruže nakon što su Dženifer i oženjeni komičar viđeni u šetnji parkom u Los Anđelesu. Korden, rođen u Londonu, doselio se u SAD nakon velikog uspeha njegovog šoua čiji je segment "Carpool karaoke" vrlo često među najgledanijim snimcima na Jutjubu.

Sva lepota skromnosti i jednostavnosti Dženifer Garner

Osim zbog dadilje, Dženifer je odlučila da napusti Bena jer je on voleo, a možda i dalje voli, da višak novca, za koji je sigurno da je pozamašan, potroši u kockarnici.

Tim povodom Ben se nije oglašavao a što se dadilje tiče slvani glumac sve odlučno demantuje, ali niko i nije očekivao da će sve priznati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još