Novi dokaz: Princ Hari i Megan Markl definitivno ne mogu jedno bez drugog (foto)

Novi dokaz: Princ Hari i Megan Markl definitivno ne mogu jedno bez drugog (foto)

Autor: | 03/02/2017

0

Izgleda da je glumica Megan Markl "ona prava", bar kada princ Hari u pitanju, a o tome bi najbolje mogle da posvedoče najnovije fotografije britanskih paparaca koji su fotografisali zaljubljeni par dok je, držeći se za ruke, izlazio iz restorana.

Tabloidi u Velikoj Britaniji istovremeno su izvestili i o tome da se Megan navodno uselila u prinčevu kuću u blizini Kensingtonske palate, a priča se i da su već razgovarali o venčanju.

Prošlo je više mesec dana od kako je objavljena prva zajednička fotografija princa Harija i njegove devojke, a sada je britanski "The Sun" objavio nove, na kojima se vidi da je njihova veza veoma ozbiljna jer je princ prepunim londonskim ulicama prošetao držeći za ruku svoju izabranicu.

Test ljubavi: Princ Hari vodi Megan na kampovanje sa polarnim medvedima?

Upravo šetnja s rukom u ruci, prema britanskim medijima, jasan je znak da ovo nije tek prolazna afera, a prijatelji para govore da, kada je u Londonu, Megan živi upravo kod svog dragog - u njegovoj kući u blizini Kensingtonske palate.

- Megan je trenutno prestala sa snimanjima u Torontu, pa može više vremena da provede kod Harija - otkrio je njen neimenovani prijatelj za "The Sun".

Par je snimljen nakon što su večerali u "Soho Houseu", u koji pristup imaju samo članovi, a u kome su se i upoznali preko zajedničkih prijatelja još prošle godine.

A photo posted by Sarah (@theroyalwatcher) on Feb 3, 2017 at 2:49am PST

- Njihova je veza postala zaista ozbiljna i oni praktično žive zajedno. Megan mu kuva, on ode u teretanu, a sve slobodno vreme provode zajedno - kažu njihovi bliski prijatelji.

Razmažena devojka princa Harija: "Megan Markl već koristi povlastice kraljevske porodice"

Oni tvrde da je par već razgovarao i o venčanju.

- Mislim da će do proleća biti i vereni. Znam da to trenutno zvuči pomalo ludo, ali toliko su zaljubljeni jedno u drugo da ne mogu ni da zamisle da se razdvoje - uveren je neimenovani prijatelj blizak zaljubljenom paru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti