Dženifer Lopez o muškarcima: Dok su mlađi oni su puni samopouzdanja, a onda se sve promeni

Dženifer Lopez o muškarcima: Dok su mlađi oni su puni samopouzdanja, a onda se sve promeni

Autor: | 03/02/2017

0

O tome kakva je prava priroda odnosa između Dženifer Lopez i Drejka ima nekoliko teorija, ali se njih dvoje i dalje ne oglašavaju, nego samo s vremena na vreme nekim svojim potezima raspale maštu tzabloidnih novinara, tek toliko da njihova veza, bez obzira na to to da li je samo poslovna, ostane u fokusu javnosti.

Ipak, Dženifer se u novom intervjuu za magazin "W" osvrnula upravo na tu temu i otkrila šta je to privlači kod mlađih muškaraca.

Da li je veza Drejka i Dženifer ipak farsa: Reper uhvaćen u zagrljaju druge

A photo posted by W magazine (@wmag) on Feb 2, 2017 at 5:22am PST

 

- Dok su u svojim dvadesetim, muškarci su super sigurni, dok su žene istovremeno veoma nesigurne, a onda dođe vreme da se i to promeni. Kako postaju stariji, muškarci postaju i nesigurniji, dok žene starenjem postaju zadovoljne u svojoj koži, što ih čini još lepšim - rekla je Dženifer.

Ona je tokom duge i uspešne karijere u medijima povezivana sa različitim muškarcima koji su mlađi od nje, a  trenutno je aktuelna pomenuta priča sa Drejkom.

Postaje ozbiljno sa Dženifer: Da li je Drejk spreman da postane tata?

Pevačica je izjavljivala da žene i muškarci postižu fizičku zrelost u različitim godinama, a jednom je i priznala da tokom karijere pre nikada nije bila zadovoljna svojim izgledom, a sada se to promenilo.

- Kada sam imala 20 godina nisam cenila svoj izgled. Sada sam u fazonu "Vau, vidi me samo!", ali nisam arogantna, samo sam naučila da cenim sebe na način na koji nikada pre toga nisam sebe cenila. Nije u pitanju perfekcija, čak sam zavolela i ožiljke koje imam - rekla je Dženifer.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Dženifer Lopez

Pročitajte još