"Prvo su ubili mog oca", novi film Anđeline Džoli

"Prvo su ubili mog oca", novi film Anđeline Džoli

Autor: | 03/02/2017

0

Anđelina Džoli završila je snimanje svog najnovijeg filma, "Prvo su ubili mog oca" koji je u potpunosti snimljen u Kambodži.

Holivudskoj glumici je na setu pomagao usvojeni sin Medoks, koji se rodio u toj zemlji, a kompletan film snimljen je na kmerskom jeziku, zvaničnom jeziku Kambodže.

- Ovo što Anđelina radi za našu državu veoma je važno. Svi glumci su iz Kambodže i čitav film je na kmerskom jeziku - rekla je Loung Ung, autorka memoara prema kojima je Anđelina snimila film.

Biće razotkrivene mračne tajne: Sprema se dokumentarac o razvodu Anđeline i Breda

Film govori o režimu Crvenih Kmera u toj azijskoj državi, a biće premijerno prikazan na Netflixu 18. februara u Kambodži, a u ostatku sveta kasnije ove godine.

- To je priča o ratu koju gledamo kroz oči jednog deteta, ali i priča o čitavoj državi. Nikad niko nije snimio ovako veliki film o poslednjem kambodžanskom ratu - rekla je Anđelina.

Anđelina i Bred odlučili da sve detalje razvoda čuvaju daleko od očiju javnosti

Glumica je na setu zaposlila isključivo stanovnike Kambodže, a mnogo njih su i sami bili žrtve režima i preživeli su rat i genocid. Deo posla preuzeo je i Anđelinin sin Medoks, koji je želeo da upozna svoju zemlju i kulturu.

Anđelina se nakon mučnog i javnog razvoda od Breda Pita ponovo posvetila aktivizmu i humanitarnom radu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images