Kim Kardašijan napravila spisak: 20 stvari koje ne znate o meni

Kim Kardašijan napravila spisak: 20 stvari koje ne znate o meni

Autor: | 04/02/2017

0

Kao da već ceo svet ne zna o njoj i više nego što bi trebalo, Kim Kardašija je na svom sajtu objavila 20 stvari koje, kako kaže, niko ne zna o njoj.

Tako su mnogobrojni fanovi ove starlete saznali kada je Kim shvatila da je Kanje Vest "onaj pravi".  To se desilo kada je prvi put prespavala kod njega.

- Volim samo tople prostorije i mrzim kada je upaljena klima. Znala sam da smo Kanje i ja suđeni jedno drugome kada sam prvi put prespavala kod njega, a on je imao upaljeno grejanje.

Otkrila je još da ima šest pirsinga, pet na ušima i jedan na pupku.

Kim Kardašijan je na Kostariki, ali i fotošop je uvek s njom?

Kim se setila i nekih davnih dana:

- Zamalo da me izbace iz teniskog kampa jer su me uhvatili da se ljubim sa jednim dečkom. Onda je došao moj otac i urlao na mene - napisala je Kim i otkrila nešto i o svojoj starijoj sestri Kortni:

- Kortni i ja smo u školi zajedno išle na španski. Bila sam pametna pa sam preskočila godinu! Šalim se. Ona je morala da ponavlja. Bila je to najbolja školska godina jer smo zajedno učile - prisetila se Kim.

A lista se nastavlja:

- Vozila sam se do Arizone da posetim Kortni na koledžu i kako bi sa njom zamenila auto. Meni se više sviđao njen BMW, a njoj moj - otkrila je Kim.

- Takođe, za vreme studiranja sam naučila znakovni jezik kako bih mogla sa prijateljima da varam na ispitima - dodala je.

Sestre Kardašijan dobile filmski angažman

Sestra Kardašijan na spisak je stavila i da nokti uvek moraju da joj budu savršeni jer se inače oseća prljavo. Da spava sa blago otvorenim očima i da to sve plaši. Zatim da se boji visine, a ipak je skakala iz padobrana kada je imala 20 godina.

Kim je otkrila  (možda najteže za poverovati) kako je ona zapravo užasno duhovita, ali da to znaju samo njeni najbliži.

- Moje šale su ubitačne - saopštila je starleta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages
Tagovi: kim kardašijan