Kako došlo tako i otišlo: Kajli Minog preotela Džošuu, pa i sama postala žrtva prevare

Kako došlo tako i otišlo: Kajli Minog preotela Džošuu, pa i sama postala žrtva prevare

Autor: | 06/02/2017

0

Vest da je Kajli Minog raskinula veridbu sa, naizgled besprekornim džentlmenom Džošuom Sasom, šokirala je svet šou biznisa jer su mnogobrojni iskreno navijali za to da čuvena australijska pop princeza izgovori sudbonosno "da" svome princu.

Par je bio u vezi dve godine, a planovi za venčanje su se odlično razvijali, ali je Kajli onda izbacila Džošuu iz zajedničkog doma. Razlog je, bar je tako objašnjeno, u tome što je Džošua prevari Kajli sa španskom glumicom Martom Milans, s kojom snima seriju.

Kajli je, izvestili su pojedini inostrani tabloidi, bila potpuno slomljena zbog raskida, ali i svesna da poverenja u Džošuu više ne sme da ima.

Ali, do pre samo nekoliko dana stvari su izgledale potpuno drugačije, toliko drugačije da je Kajli u intervjuu neposredno pred raskid najavila da će uzeti Džošuino prezime kada se bude udala za njega.

- Mislim da ime Kajli Sas sjajno zvuči - rekla je ona ne tako davno.

Kajli Minog pozvala australijske vlasti: Legalizujte istopolne brakove

Otkad su raskinuli, u javnost cure prilično loše i nimalo laskave informacije o glumcu. Mediji su tako podsetili na činjenicu koja se nekako neopaženo provukla, da je Džošua već bio u braku, i to sa izvesnom Frančeskom Cini, s kojom ima i trogodišnjeg sina. Stvar ne bi bila toliko problematična da Džošua, navodno, nije ostavio Frančesku i dete upravo zbog Kajli, koju je upoznao na snimanju serije "The Galavant".

Tako u početku niko nije mogao da veruje da su Džošua i Kajli u vezi, pogotovo zato što je on neprestano pričao o svojoj supruzi i detetu. Izvor sa snimanja otkrio je svojevremeno za "The Sun" da niko nije verovao da će Kajli i Džošua zaista završiti zajedno.

- Govorio je o ženi i detetu čitavo vreme, i nosio je burmu prsten na setu. Prsten je jednostavno nestao kad su Kajli i on bili dovoljno ozbiljni da u javnost izađu s informacijom da su zajedno - kaže izvor.

Kajli Minog: Morala sam da se oprostim od majčinstva kada me je pogodio rak

Ali to nije sve. I najbliži Kajlini prijatelji tvrde da su već dugo sumnjali u glumca. Svi su navodno bili zabrinuti i nisu verovali da su njegove namere iskrene.

- Niko od muškaraca s kojima je Kajli bila ranije nije bio toliko zainterosovan za medijsku pažnju koja je okružuje. On je obični oportunista koji gleda samo svoje interese - govori jedan prijatelj čuvene pevačice.

Ona nije verovala u to na šta su je upozoravali, ali joj se poverenje koje je ukazala Džošui očigledno nije isplatilo. Iako se zvanično nisu oglasili o razlozima raskida, moguće je da je Kajli Džošuu izgubila onako kako ga je i dobila - zbog druge žene.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images