Alisija Vikander izgleda sjajno kao nova Lara Kroft (foto)

Alisija Vikander izgleda sjajno kao nova Lara Kroft (foto)

Autor: | 07/02/2017

0

Alisija Vikander, koja je osvojila Oskara za svoju ulogu u filmu "Dankinja", počela je sa snimanjem novog filma o Lari Kroft, a pojavile su se i prve fotografije sa snimanja.

Njoj je poverena uloga odvažne avanturistkinje koju je u ranijim filmovima franšiže "Tomb Raider" glumila Anđelina Džoli, a pored nje u filmu će igrati i glumac iz hita Kventina Tarantina "The Hateful Eight", Volton Gogins u ulozi glavnog negativca, dok će Danijel Vu, kojeg smo prošle godine mogli da gledamo u ostvarenju "Warcraft",  igrati kapetana broda koji pomaže Lari u njenoj zajedničko misiji sa ocem.

Treća adaptacija uspešne video igrice koja je naprečac osvojila gejmerski svet još davne 1996. godine biće prikazana širom sveta 28. marta 2018.

Vizija u srebrnom: Alisija Vikander u jedinstvenoj Louis Vuitton haljini

Novi film prati dva prethodna filma "Tomb Raider": "Lara Kroft: Pljačkaš grobova" i "Lara Croft: Kolevka života".

Kamila Ladington, glumica koja pozajmljuje glas Lari Kroft u najnovijim igrama, prethodno je pohvalila odabir uloge za Alisiju Vikander.

- Osećam da svaka Lara Kroft preuzme lik. Naravno da bih volela da radim filmsku verziju igre, ali ona je Alisija, i ona je neverovatna. Veoma sam uzbuđena što ću videti njenu interpretaciju igre - rekla je Kamila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images