Danak neostvarenoj ambiciji: Umišljena Kejt Apton "trenira strogoću"

Danak neostvarenoj ambiciji: Umišljena Kejt Apton "trenira strogoću"

Autor: | 07/02/2017

0

Magazin "Sports Illustrated" objavljuje iduće nedelje dugoočekivano izdanje sa kupaćim kostimima, a prema nekim najavama to izdanje će imati čak tri naslovnice: sa teniserkom Serenom Vilijams, Kristi Brinkli i najverovatnije sa Kejt Apton.

To nije neuobičajeno jer je "Sports Illustrated" i prošle godine imao tri naslovnice, sa Ešli Grejem, Hejli Kloson i Rondom Rouzi.

Kejt Apton oživljava duh Merilin Monro

Najinteresantnije snimanje za najnovije naslovnice bilo je svakako ono sa Kejt Apton, jer izvor blizak pomenutom magazinu tvrdi da se ona ponašala kao prava razmažena diva.

- Bilo je istinske drame. Kejt je imala jasan uslov: ako uradi snimanje tražila je da joj garantujemo da će se naći na naslovoj strani. Imala je listu fotografa sa kojima želi da radi. Isto i sa frizerima i šminkerima, postojala je lista onih sa kojima ona isključivo želi da radi - kaže izvor.

S jedne strane njeno ponašanje možda delimično ima smisla jer je upravo zahvaljujući naslovnici "Sports Illustrateda" iz 2011. godine Kejt Apton uspela da se probije u svet filma. Međutim, s obzirom da nije zablistala na velikom platnu, vrlo je verovatno da samo leči komplekse zbog neuspeha.

Ne izgladnjuje se, a jedna je od najskesipiljih žena: Zavirite u jelovnik Kejt Apton

- Bila je umišljena diva. Misli da je bolja od ostalih jer je glumica - kaže izvor.

Ovo nije prvi put da se pominje njen ogromni ego. Kejt, prema pisanju "New York Posta" ide toliko daleko da se fotografiše sa drugim modelima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kejt apton

Najnovije vesti