Selin Dion dala novo značenje frazi "ne verujem svojim očima" (foto)

Selin Dion dala novo značenje frazi "ne verujem svojim očima" (foto)

Autor: | 08/02/2017

0

Selin Dion veoma ceni svoje fanove i trudi se da sa njima izgradi što prisniji odnos, ali sasvim sigurno nije mogla ni da nasluti da će se pred njenim očima dogoditi ono što se dogodilo u petak, nakon njenog nastupa u Las Vegasu.

Prema već ustanovljenoj tradiciji Selin je pre koncerta organizovala druženje sa nekim od svojih najvernijih fanova.

Selin Dion nije htela da snimi "My Heart Will Go On" (video)

Među njima su bili i Ostin Mekmilan i njen dečko Nik Janevski, oboje 24-godišnjaci, koji su planirali da se fotografišu sa muzičkom divom.

Samo trenutak pre nego što su došli do Selin, potpuno neočekivano, Nik je kleknuo pred potpuno šokiranom pevačicom, i ništa manje iznenađenom devojkom, i zaprosio je.

U izjavi za "BuzzFeed News" presrećna Ostin je rekla da ni ona, ni Selin, nisu ni mogle da naslute šta se sprema. O tome koliko je Selin bila iznenađena bolje će, od bilo čega, objasniti fotografije koje su nastale tom prilikom.

Veliki stilski zaokret Selin Dion

- Nisam čak ni izgovorila "da" skoro čitava dva minuta, toliko sam bila šokirana. Samo sam pogledala u Selin Dion, a onda smo i ona i ja pogledale Nika... I samo sam ga poljubila.

Naravno, slavna Selin, i sama romatnična duša, oduševljena je onim što se dogodilo bukvalno pred njom, a mladom paru je poželela sve najbolje.

- Nadam se da ćete imati dug i srećan brak, baš kao što sam ja imala sa svojim suprugom - rekla je Selin koja nije propustila da podseti na svoju veliku ljubav sa Reneom Anželilom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: selin dion