Ona može sve: Za usvajanje su potrebni meseci, ali Madona je sve završila za dve nedelje

Ona može sve: Za usvajanje su potrebni meseci, ali Madona je sve završila za dve nedelje

Autor: | 10/02/2017

0

Izgleda da se Madona služi trikovima ili nekom magijom, pošto je njeno treće usvajanje dece završeno za samo dve nedelje, ako je suditi po papirima iz suda u Malaviju, a za taj proces je uobičajeno da traje od tri do sedam meseci.

Madona je prvo prijavila da želi da usvoji Ester i Stelu 25 januara ove godine, kada se ova priča oko usvajanja i pojavila. Tada je ona u medijim negirala da uopšte planira usvajanje i da nema ni govora o tome. Međutim, predstavnik suda iz Malavija, Mlenga Mvula rekao je za TMZ da se Madona vratila kod njih prošle nedelje da bi dobila sudsko odobrenje za usvajanje dece. Tako da je, gotovo preko noći, njena porodica postala bogatija za još dva člana.

Фотографија корисника Madonna (@madonna) дана 8. Феб 2017. у 10:24 PST

Kako je objašnjeno iz suda, ne radi se o protekciji koji imaju slavni i završavaju sve mimo reda i propisa, već zbog toga što je Madona već dva puta usvajala decu iz Malavija. Kako se dalje navodi, sud je tu činjenicu uzeo u obzir, kao i njen dugogodišnji humanitarni rad u zemlji iz koje usvaja decu.

Ipak, posao nije potpuno okončan. Vlada i sud Malavija su odredili pratnju koja će otići sa decom kod Madone u Ameriku, da bi se uverili kako se ona brine o njima, u kakvim će uslovima živeti i da li je za decu to odgovarajuća sredina.

Mvula je naglasio da će taj nadzor trajati oko 12 meseci, a kada bude završen, tada će i usvajanje biti zvanično potvrđeno.

Što se tiče bliznakinja, rečeno je da im je majka preminula pet dana nakon njihovog rođenja, a da ih je otac dao u sirotište, jer je imao još petoro dece o kojima je morao da se brine i nije mogao da prehrani još dvoje gladnih usta.

Kako god, ovo je bilo brzinsko usvajanje, jer Madona već izvesno vreme poznaje i Stelu i Ester. Ona je nedavno postavila fotografiju gde su devojčice sa njenom biološkom ćerkom Lurd uslikane u sirotištu prošlog leta. Devojčice nemaju pojma da je Madona slavna, ona je za njih jednostavno samo  - mama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Splash
Tagovi: madona