Blek Čajna i Rob Kardašijan duguju tri miliona dolara?

Blek Čajna i Rob Kardašijan duguju tri miliona dolara?

Autor: | 10/02/2017

0

U priču o rijalitiju "Rob i Čajna", o bogaćenju ovog para, kao i producentske kuće koja emituje program, nenadano se ubacio i "dvojac" koji tvrdi da su upravo oni ti koji su lansirali Čajnu i Roba i da im par duguje ogromnu sumu novca za poslednjih deset godina!

Džejson Alston i Linkoln Hejs iz producentske kuće Infinite Grind Multimedia, su poslali pismo, sa sve pratećom dokumentacijom, na adresu televizijske kuće koja emituje šou NBCUniversal,  odnosno Rajanu Sikrestu glavnom producentu i njegovoj kompaniji Bunim/Murray Productions. Oni su u pismu do detalja obrazložili kakav pravni rat vode sa Čajnom.

Trudna Blek Čajna naga na naslovnoj strani “Paper” magazina (foto)

Ovaj dvojac je naglasio da snimanje, promocija i emitovanje šou programa njima prazni džepove, dok novčanike Roba i Čajne čini sve punijim. jer odbijaju da im plate njihovu nadoknadu.

Oni razmatraju da tuže i producente i TV kuću zbog ove zbrke?

Alston i Hejs tvrde da je Čajna potpisala ugovor na 10 godina sa njima, još 2007. godine, tako da im do sada na ime neisplaćenih obaveza duguje oko tri miliona dolara?!

Oni još uvek nisu utužili par, ali su nakon godina neisplaćivanja i ogromnog duga najzad odlučili da podignu tužbu. Ali, pošto Čajnini i Robovi sadašnji poslodavci nisu u obavezi da isplaćuju njihove dugove, ovaj dvojac smišlja kako da uvuku i njih u ovu tužbu i domognu se novca.

Ko će ostati kratkih rukava u ovoj priči? Nismo sigurni da će to biti Rob i Čajna...

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Instagram

Pročitajte još