Dodela Oskara uz muzičke goste: Džastin Timberlejk, Sting i Džon Ledžend u Kodak teatru (video)

Dodela Oskara uz muzičke goste: Džastin Timberlejk, Sting i Džon Ledžend u Kodak teatru (video)

Autor: | 11/02/2017

0

Ceremonija dodele najvažnije filmske nagrade biće održana 22. februara, a sada su poznata i imena muzičkih gostiju. Dodelu Oskara vodiće Džimi Kimel, a održaće se u Kodak teatru u Los Anđelesu. Variety je sada objavio kako će nastupiti nominovani za Najbolju originalnu pesmu Džastin Timberlejk, Lin-Manuel Miranda i Sting, kao i Džon Ledžend.

Objavljene nominacije za Oskara: “La La Land”dobio rekordnih 14 nominacija

 

Timberlejk će izvesti svoju pesmu "Can't Stop The Feeling" iz crtanog filma "Trolovi", Miranda će pevati "How Far I'll Go" ("Moana/Vajana") dok će se Sting predstaviti pesmom "The Empty Chair" iz filma "Jim: The James Foley Story’".

 

 

Ovo je Stingova priča o tome kako je pronašao inspiraciju za pesmu:

 

 

Džon Ledžend će otpevati dve pesme koje u filmu "La La Land" pevaju Ema Stoun i Rajan Gosling - "Audition (The Fools Who Dream)" i "City Of Stars".

 

 

- Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu na dodeli Oskara ovim vrhunskim svetskim umetnicima - rekli su producenti šoua Majkl Deluka i Dženifer Tod u svojoj izjavi.

- Ovi nastupi neće slaviti samo pet izvanrednih nominovanih originalnih pesama, već i uloge koje muzika igra u filmovima.

 

 

Film "La La Land" je glavni kandidat na 89. dodeli Akademskih nagrada sa čak 14 nominacija, a to uključuje i one za Najboljeg režisera (Demijan Čazel), Najbolju glavnu glumicu (Ema Stoun) i Najboljeg glavnog glumca (Rajan Gosling).

Evo prilike da zavirite iza scene filma koji će po svoj prilici odneti najviše Oskara:

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti