Energična trudnica Sijara oduševila svojim inspirativnim plesom (video)

Energična trudnica Sijara oduševila svojim inspirativnim plesom (video)

Autor: | 12/02/2017

0

Pevačica Sijara oduševila je svoje brojne prijatelje i pratioce na Instagramu kada je objavila sjajan video, pun vedrine, koji bi mnogim ženama, a posebno trudnicama, mogao da posluži kao odlična motivacija.

U danu kada je svet obeležavao tužnu godišnjicu smrti Vitni Hjuston, Sijara je odlučila da na veoma simpatičan način napravi omaž pokojnoj pop divi, ali ujedno podseti i na to koliko život može da bude lep i radostan.

Sijara: Seksepil u oversized odelu

Iako u poodmakloj trudnoći ona je u svom stanu zaigrala uz pesmu Vitni Hjuston "I'm every woman", a svoj performans započela je s varjačom u rukama umesto mikrofona. U video snimku se pojavljuju i njen sin i muž, a tokom čitavog performansa Sijara veselo pleše dokazujući da joj trudnoća nimalo ne predstavlja teret, već da joj je naprotiv - dala krila.

Snimak je video i lajkovao zaista velik broj ljudi, uz komentare oduševljena i zahvalnosti što je te trenutke radosti podelila sa njima, a nisu izostali ni komentari u kojima fanovi i prijatelji Sijari pružaju podršku.

Energična trudnica na ovaj način samo je još jednom potvrdila da se temeljno, i fizički i psihički sprema za porođaj, i što je još važnije, svima koji su sumnjali, dokazala da će kao i do sada biti odlična majka.

Udala se i zbog muža ostala bez posla!

Ovo se posebno odnosi na Sijarinog bivšeg verenika, repera Fjučera koji ju je preko medija optužio da nije dobra majka. Sve je počelo Sijarinom odlukom da raskine veridbu sa nevernim reperom koji ju je varao dok je bila trudna sa njihovim sinom, Sijarinim prvim detetom, Fjučerom Džuniorom.

Kada je mališan napunio pola godine, par se rastao i od tada počinje rat rečima između njih dvoje, a Fjučer je posebno pobesneo kada je Sijara započela vezu sa sportistom Raselom Vilsonom, sa kojim sada čeka drugo dete. Fjučer je na tu vest reagovao tako što je rekao da Sijara zanemaruje njihovog sina, da ga na zaslužuje i da je nikakva majka, a pevačica ga je zbog toga tužila i očekuje 15 miliona dolara odštete jer su njegove uvrede naštetile njenoj karijeri.

A video posted by Ciara (@ciara) on Feb 11, 2017 at 9:01am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: sijara