Blejk Lajvli već proslavila Dan zaljubljenih: Rajan je bolja "supruga" od mene!

Blejk Lajvli već proslavila Dan zaljubljenih: Rajan je bolja "supruga" od mene!

Autor: | 14/02/2017

0

Blejk Lajvli je u Njujork stigla u društvu majke i starije sestre, ali ne i supruga Rajna Rejnoldsa za kojeg bismo prvog očekivali da će Dan zaljubljenih dočekati sa njom.

Blejk sa sestrom Robin i mamom Elejn

- U stvari već sam proslavila Dan zaljubljenih sa suprugom zato što je on bio toliko uzbuđen - rekla je Lajvli  pa je kroz šalu dodala:

- Nisam bila pripremljena. On je mnogo bolja "supruga" od mene.

Porodica je najvažnija 29-godišnjoj glumici i mami dvoje dece. Iako je pre svega četiri meseca rodila svoje drugo dete, ćerku Ines, Lajvli je vrlo brzo vratila zavidnu liniju kakvu je imala i pre trudnoće, a za L’Oréalov parti obukla je kratku haljinicu sa belim i crvenim srcima u kombinaciji s vrtoglavo visokim štiklama Louboutin.

Iako je teško zamisliti svestranu Lajvli kako se muči žonglirajući paralelno majčinstvo i glumu, priznaje kako joj je trebalo vremena da se privikne na novo životno poglavlje i novo telo, zbog čega planira da radi na samopoštovanju i ljubavi prema svom telu.

- Ovih nekoliko meseci naučila sam da volim svoje telo u svakom obliku. To je izazov. Stalno moram da se podsećam na to kada obučem nešto što ne izgleda kao što je izgledalo nekada ili mi uopšte ne stoji! - rekla je Lajvli za Vogue pa je posavetovala buduće mame:

- Morate da naučite da opraštate sebi, da kažete sebi: radim, brižna sam mama, dobra prijateljica i još bolja supruga. Trudite se da budete blagi prema sebi.

Uprkos natrpanom rasporedu, Lajvli je zaštitno lice L’Oréala pa ne treba da brine o nestašici kozmetičkih preparata; uvek pronađe vremena i za pokoji beauty ritual. Priznaje kako se ovih dana trudi da posveti više vremena za spremanje za izlazak iz kuće.

Blejk je i frizuru sredila u obliku srca!

Uvek u svojoj torbi ima spreman ružičasti ruž kojim voli da naglasi usne, kao i maskaru.

Na pitanje hoće li njene ćerke Džejms i Ines uskoro deliti sa mamom njeno make-up carstvo, Lajvli je odgovorila:

- Želim da se osećaju toliko samopouzdano da mogu da eksperimentišu sa svojim izgledom.

Za svoje ćerke želi da se vode unutrašnjom lepotom.

- Znam da zvuči otrcano, ali lepota doista dolazi iznutra. Ona dolazi iz samopouzdanja, od ljudi koje volite te zahvaljujući ljubavi prema samom sebi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još