Umalo da nastrada: Harison Ford kao Indijana Džons dok leti svojim avionom! (video)

Umalo da nastrada: Harison Ford kao Indijana Džons dok leti svojim avionom! (video)

Autor: | 15/02/2017

0

Harison Ford koji ima 74 godine i već 20 godina leti svojim avionom za koji ima pilotsku dozvolu, ovoga puta će morati da odgovara za incident koji je izazvao, a koji je mogao da se završi katastrofalno i po njega i po putnike Boinga koji mu se našao na putu...

Federalna avio agencija će istražiti incident u koji je umešan Harison, a koji se dogodio u ponedeljak, 14. februara ove godine, na aerodromu Džon Vejn u okrugu Orindž, u Kaliforniji. Naime glumac je sleteo na pogrešnu pistu i to tik do aviona koji je bio pun putnika!

Harison Ford prvi put o bolesti svoje ćerke: Divim se mojoj devojčici, ona je moja heroina

Inače FAA nikada ne otkriva imena umešanih u avionske incidente, ovoga puta je poslala dopis za The Hollywood Reporter, jer je Ford već identifikovan kao učesnik ovog događaja u objavi koju je pustio NBC News.

- Kontrolor leta je raščistio mesto za sletanje jednomotorca Aviat Husky, na pisti 20L na aerodromu Džon Vejn u ponedeljak popodne. Pilot je tačno ponovioo uputstva koja je dobio. Ali pilot je tada sleteo na pistu koja je paralelna sa pistom koja mu je data, preletevši Boing 737 oji se tu nalazio pre poletanja. FAA će u potpunosti istražitii ovaj incident. - piše u saopštenju.

Predstavnik za štampu iz službe za nacionalnu sigurnost za transport, Tery Vilijams je za The Hollywood Reporter izjavio da su obavešteni o incidentu i da rade na prikupljanju informacija, ali da nemaju zvanični izjavu za sada.

Fordov predstavnik za štampu je takođe odbio da komentariše ovaj incident.

Holivudski veteran je i veteran u pilotiranju, jer iza njega su decenije pilotskog iskustva.

Ford i njegova ljubav prema avionima i letenju ga je i u martu 2015 dovela u nevolju, kada je izveo sletanje usled kvara motora, kada je zadobio nekoliko povreda, ali se baš kao i Indijana Džons oporavio vrlo brzo i ponovo vinuo put neba.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: harison ford