Karlos Santana naljutio fanove: Bijonse nije prava pevačica, to je više neka "manekenska" vrsta muzike

Karlos Santana naljutio fanove: Bijonse nije prava pevačica, to je više neka "manekenska" vrsta muzike

Autor: | 15/02/2017

0

Jedan od najboljih i najpopularnijih gitarista sveta, Karlos Santana napravio je pravu uzbunu na društvenim mrežama svojim komentarom o pevačici Bijonse.

Naime, iako mnogi smatraju da je nagrada Gremi za album godine trebalo da ode u ruke Queen B, među kojima je i sama dobitnica Gremija Adel, Karlos se na slaže sa tim.

Adel je zaista tužna: Deo mene je umro kada Bijonse nije osvojila nagradu!

Muzičar koji ima čak deset Gremija iza sebe, gostovao je u Australiji i Novom Zelandu gde je za New Zealand Herald rekao kako smatra da Adel mnogo bolje peva od Bijonse, za koju kaže da je više manekenka nego pevačica.

- Uz dužno poštovanje našoj sestri Bijonse, ona nije prava pevačica. Ona je veoma lepa, ali je to više neka manekenska vrsta muzike. Mislim da je Adel pobedila jer zaista ume da peva - rekao je Santana.

Bijonse o svojoj majci: Ona nas je naučila da tražimo inspiraciju u umetnosti

Pošto se toliko zbunjenih i ljutih fanova "javilo" povodom ove izjave gitarista se oglasio na Fejsbuku kako bi "pojasnio" šta je mislio.

- Namera mi je bila da čestitam Adel na njenom fenomenalnom uspehu na Gremijima. Moj komentar o Bijonse je izvučen iz konteksta. Za nju imam najveće poštovanje. Ona zaslužuje sva priznanja koje dobija. I njoj i njenoj porodici želim sve najbolje - napisao je on.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages

Najnovije vesti