Val Kilmer mora da se pravda da nije bolestan (foto)

Val Kilmer mora da se pravda da nije bolestan (foto)

Autor: | 16/02/2017

0

 

Val Kilmer je na društvenim mrežama ponovno demantovao glasine da je teško bolestan, i to tako što je objavio fotografiju na kojoj se smeši tokom radijskog intervjua u, kako je istakao, sedam sati ujutro.

Glumac se na ovaj korak odlučio jer poslednjih nekoliko meseci bukvalno mora da se pravda javnosti i da se bori protiv sve češćih glasina da boluje od raka.

Neki tabloidi su čak pisali da je Valu ostalo tek nekoliko nedelja života. Čitavu situaciju je nedavno dodatno zakomplikovao i njegov prijatelj Majkl Daglas koji je u televizijskom intervjuu rekao da se Val Kilmer bori s istom bolešću s kojom se i on borio - rakom jezika.

Najpoznatiji po ulogama u filmova "Heat", "The Doors" i "Batman Forever", Val je sada objavio fotografiju na kojoj je nasmejan i veoma dobro raspoložen.

- Da li vam ovo izgleda bolesno? Ovo je bilo u sedam ujutro, bez šminke ili Fotošopa, prijatelji. Evo vam, tabloidi - napisao je glumac.

Val Kilmer iz verskih razloga odbija lečenje

Njegovi obožavaoci podržavaju ga komentarima na društvenim mrežama, pa su ga obasipali komplimentima da izgleda odlično.

- Tebi mediji rade ono što rade i ženama sve vreme. Očekuju od tebe da čitavog života, sve dok ne umreš, izgledaš kao da imaš dvadeset godina - napisala mu je jedna obožavateljka.

Glumac trenutno radi na velikom broju projekata, među kojima je i monodrama o Marku Tvenu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: val kilmer