Maraja Keri se iskupila za novogodišnji debakl: Pevala uživo kod Džimija Kimela (video)

Maraja Keri se iskupila za novogodišnji debakl: Pevala uživo kod Džimija Kimela (video)

Autor: | 16/02/2017

0

Maraja Keri se nakon novogodišnjeg debakla, trijumfalno vratila pred publiku u živom nastupu u šouu programu kod Džimija Kimela, kada je sa strašću, po kojoj je pamtimo, izvela njenu novu pesmu.

Ovo je inače bilo njeno prvo javno pojavljivanje nakon debakla na Tajms skveru za Novu godinu, za koji je tvrdila da nije kriva, već da je u pitanju tehnika koja je zakazala.

Poruka bivšem: Maraja Keri spalila nesuđenu venčanicu vrednu 230.000 evra

Maraja je za jučerašnji nastup izabrala svoju novu pesmu I Don't, a pojaavila se u seksi crvenoj haljini koja je dosezala do poda, ali i otkrivala bujno poprsje.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Feb 15, 2017 at 8:45pm PST

Pesmu čija premijera je bila prošlog meseca u okviru njenog rijalitija na E! kanalu, a koja je nastala nakon njenog raskida sa milijarderom Džejmsom Pekerom, izvela je sa reperom YG na sceni kod Kimela.

Na sceni se prvo pojavio reper, u beloj jakni i farmerkama, da bi mu se uskoro pridružila blistava Maraja u krv crvenoj haljini i sa nakitom koji je prelamao svetlost.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Feb 15, 2017 at 7:21pm PST

Ovoga puta Maraja je izvela svoje tako upečatljive visoke tonove tokom ovog nadahnutog nastupa, ali tek pošto je "ućutkala" repera, na šta je on zatapšao i sa osmehom joj prepustio deonicu, prenosi DailyMail.

Inače Maraja je za svoj novogodišnji neuspešni nastup okrivila Dika Klarka iz produkcije, rekavši da ju je obmanuo. Tada su iz produkcije reagovali momentalno odgovorom na njene optužbe nazvavši ih netačnim i apsurdnim.

Maraja Keri se propisno osramotila na novogodišnjem nastupu (video)

- Kao producenti živih prenosa na televiziji skoro 50 godina, ponosimo se našom saradnjom sa umetnicima koja traje godinama. Na sugestijuu da je produkcija Dika Klarka, koji je radio American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year's Rockin' Eve kao i Academy of Country Music Awards, ikada namerno kompromitovao uspeh bilo kog izvođača, je neprimereno i apsurdno. - stoji u izveštaju.

Pogledajte Marajino iskupljenje:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: maraja keri