Otac devojčica koje je Madona usvojila tvrdi da ga je pevačica prevarila

Otac devojčica koje je Madona usvojila tvrdi da ga je pevačica prevarila

Autor: | 19/02/2017

0

Adam Mval iz Malavija, otac bliznakinja Stele i Ester koje je Madona nedavno usvojila, tvrdi da su mu ćerke uzeli na prevaru.

Prema njegovim rečima dogovor o usvajanju je na sudu potpisao njegov brat, a on nije bio upoznat sa detaljima, i sada ne može da se pomiri sa činjenicom da nikada više neće videti svoje ćerke.

Vest da je Madona usvojila devojčice najpre je nekoliko dana nezvanično kružila medijima, a onda je pop diva i sama potvrdila tu informaciju.

Novogodišnja magija: Madona se pomirila sa sinom

Sa devojčicama je iz Malavija u Njujork došla pre desetak dana, a ugovor o usvajanju je stupio na snagu odmah nakon potpisivanja na sudu.

eđutim, priča Adam Mvala sada čitavoj priči daje drugačiji ton.

- Na sudu je papire potpisao moj brat, jer ja nisam završio školu - rekao je Mval čija je supruga umrla na porođaju i s kojom ima još petoro dece.

Madona otvoreno protiv seksizma: Žene, napravite savez i učite jedne od drugih

On je, kako je dodao, verovao da je sporazum priveremen i da će Madona o njegovim ćerkama brinuti samo do završetka školovanja. Međutim, sporazum koji je potpisan posle 12 meseci prelazi u trajni dogovor.

Madona je danas na Instagramu objavila snimak na kojem Stela i Ester pevaju uz komentar: "Mala noćna muzika".

A post shared by Madonna (@madonna) on Feb 18, 2017 at 5:50pm PST

Muzička zvezda je pre bliznakinja iz Malavija usvojila dečaka Dejvida Benda i devojčicu Meri Džejms. Madona ima i dvoje biološke dece, ćerku Lurd i sina Roka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: madona