Emotivna ćerka Kurta Kobejna: Tata hvala ti što si mi poklonio život

Emotivna ćerka Kurta Kobejna: Tata hvala ti što si mi poklonio život

Autor: | 21/02/2017

0

Frensis Bin Kobejn je na dan kada bi njen otac, Kurt Kobejn napunio 50. godina, na drušvenim mrežama podelila rukom pisanu poruku u kojoj objašnjava koliko joj nedostaje otac i koliko joj je značio u životu.

- Još uvek te volimo i nedostaješ. Hvala ti što si mi podario poklon koji se zove život - napisala je emotivna Frensis 20. februara ove godine.

February 20th 2017. Happy Birthday.

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on Feb 20, 2017 at 12:01am PST

Ćerka Kurta Kobejna je tog dana razmenila poruke i sa svojom bakom, Kurtovom majkom, Vendi Okonor.

- Hvala ti što si moja jedna i jedinstvena baka koju ne bih menjala ni za šta na svetu. Znam da bi on bio zahvalan što si me odgajila da budem jaka i osećajna kao što si i ti - poručila je Frensis svoj baki, na šta joj je Vendi odgovorila:

- O kako divne reči od njegove voljene ćerke! Bila si tako brižna i mila devojčica, a sada si izrasla u predivnu mladu ženu. On bi bio ponosan na tebie i rekao bi na onaj svoj način: "Hej to je MOJA ćerka". Volim te svim srcem i zahvaljujem se Bogu što mi te je dao da se brinem o tebi i da te volim - napisala je Kurtova mama svojoj unuci, koja je nakon što je i ovu prepisku sa bakom objavila na Instagramu dodala:

- Neću da lažem, zaplakala sam malo. Volim te bako!

Not gonna lie, I cried a little. I love you grams.

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on Feb 20, 2017 at 11:39am PST

Inače Frensis je sa majkom Kortni Lov izgladila odnose. Njih dve nisu bile u kontaktu šest godina, tokom kojih je starateljstvo nad Frensis bilo dodeljeno Kurtovoj majki Vendi i njegovoj sestri Kimberli.

Frensis je u intervju za časopis Rolling Stone ispričala kako je odrastati kao ćerka čuvenog pokojnog muzičara i kakve su bile njene misli kada je videla novi dokumentarac o životu Kurta Kobejna "Montage of Heck".

Na pitanje da li se seća kada je prvi put čula Nirvanu i tatu kako peva Frensis je, sa kezom, odgovorila:

- Ne sviđa mi se Nirvana baš toliko. Izvinite.

Otkrila je da su njene omiljene grupe Oasis, Mercury Rev i Brian Jonestown Massacre. Ne prija joj toliko grandž, ali je priznala da plače svaki put kada čuje pesmu "Dumb".

- To je ono kako je Kurt sebe video - kad je bio na drogama, kad je bio strejt... Osećao se neadekvatno da bi bio nazvan glasom generacije.

Kobejnova ćerka kaže da je Kurt došao do tačke kada je napokon morao da žrtvuje svaki delić sebe zarad svoje umetnosti, jer ga je ceo svet demantovao.

- Mislim da je to bio jedan od okidača. Osetio je da ne želi da bude ovde i da bi svi bili srećniji bez njega. Ali, zapravo, da je ostao živ, ja bih imala oca. I to bi bilo neverovatno iskustvo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty