Svako zaslužuje drugu šansu: Dvejn Džonson priprema film o zatvorenicima

Svako zaslužuje drugu šansu: Dvejn Džonson priprema film o zatvorenicima

Autor: | 23/02/2017

0

Dvejn Džonson i produkcijska kuća "Seven Bucks" udružili su snage sa produkcijom "44 Blue" i televizijom HBO ne bi li snimili dokumentarac pod nazivom "Rock and a Hard Place".

Dokumentarac prati 38 mladih zatvorenika koji dobijaju drugu šansu, odnosno priliku da zatvorsku ćeliju zamene novim početkom u kampu za rehabilitaciju.

Holivudski snagator postao “bucko”? Evo kako Dvejn Džonson izgleda sa mnogo više kilograma

S obzirom da se sedam od deset zatvorenika u roku od tri godine od izlaska ponovo vrati u zatvor, cilj je da ih boravak u kampu podstakne da uče iz svojih grešaka i postanu konstruktivni članovi društva uz znatno manju verovatnoću da će se vratiti u zatvor.

- Želim da svet vidi važnost ovog programa. Verovatno se pitate zašto ovo radim. Kad sam bio vaših godina često sam upadao u nevolju i hapsili su me. Znam kako to izgleda - rekao je Dvejn Džonson zatvorenicima pred početak snimanja.

Veliki čovek, velikog srca: Dvejn Džonson prekinuo snimanje i posetio bolesnog dečaka (foto)

Glumac je često govorio o svojim iskustvima sa kršenjem zakona dok je bio tinejdžer.

- Počeli su da me hapse kad sam imao 14 godina, zbog tuča, krađa i drugih gluposti koje nije trebalo da radim. Do 17. godine bio sam uhapšen osam ili devet puta - rekao je 44-godišnji glumac koji je prošle godine proglašen najseksipilnijim čovekom na svetu.

A post shared by therock (@therock) on Feb 21, 2017 at 10:32am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Dvejn Džonson

Pročitajte još

Najnovije vesti