Monika Beluči stigla u Beograd, prva poseta Skupštini (foto)

Monika Beluči stigla u Beograd, prva poseta Skupštini (foto)

Autor: | 24/02/2017

0

45. FEST uspešno nastavlja tradiciju, te će se i ove godine, najbolji filmovi nagrađivati u tri takmičarska programa, a veliki broj regionalnih, balkanskih i istočnoevropskih premijera među prvima na svetu pogledaće baš beogradska publika.

U susret premijeri “Na mlečnom putu”: Sloboda i Monika ponovo oduševile fanove (foto)

Od 24.02. do 05.03.2017. publika će imati priliku da pogleda mnoge kvalitetne projekcije, od onih van konkurencije preko takmičarskih do FEST klasika i FEST gala filmskih ostvarenja.

Ovogodišnji FEST će otvoriti film reditelja Emira Kusturice "Na Mlečnom putu" a sa njim i prava svetska diva Monika Beluči, koja je ponela glavnu ulogu. Monika je došla u Beograd a sa njom i glamur koji je neizostavni deo nje. Osim u filmu kojim će se otvoriti 45. međunarodni festival filma, Moniku ćemo moći da vidimo i u kultnom filmu "Malena".

Ne glumi razmaženu divu: Skromna rajder lista Monike Beluči

Italijanska glumica će osim dobrih filmova imati priliku da vidi Beograd, proba naša nacionalna jela a i da nazdravi sa domaćinima, organizatorima i prijateljima - srpskom šljivovicom.

45. FEST će zvanično zatvoriti film koji je nominovan za Oskara pod nazivom "Tišina" koji je najnovije ostvarenje čuvenog američkog reditelja Marina Skorsezea.

Ukoliko ste ljubitelj filmske umetnosti, ne propustite ove godine FEST, nađite svoju kartu i gledajte filmove vredne pažnje.

Monika Beluči je u popodnevinim satima stigla u Beograd, a njena prva poseta je bila Skupštini grada gde ju je dočekao gradonačelnik Siniša Mali.

- Veoma sam srećna što sam u vašoj zemlji. Tu sam provela mnogo vremena, snimali smo mnoge filmove. Snimali smo dugo – tri godine, i upoznala sam sjajne ljude - istakla je glumica na konferenciji, prenosi rts.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Milenković/guliver/gettyimages

Pročitajte još