Lia Remini: Sajentolozi smatraju da je Tom Kruz odabran da spasi čovečanstvo od zla

Lia Remini: Sajentolozi smatraju da je Tom Kruz odabran da spasi čovečanstvo od zla

Autor: | 24/02/2017

0


Holivudska glumica Lia Remini, koju naša publika pamti po seriji "Kralj Kvinsa", bila je godinama deo sajentološke crkve, a od kada je napustila ovu religijsku zajednicu ne prestaje da otkriva neverovatne detalje o njoj.

Ovoga puta Lia je ispričala je kako sajentolozi smatraju da je glumac Tom Kruz odabran da spasi čovečanstvo od zla.


- On bi mogao da uništi sajentološku crkvu i baš zbog toga svi se toliko trude oko njega, pretvaraju ga u božanstvo - rekla je glumica koja je iz sekte izašla nakon što je u njoj bila 33 godine, od svoje devete godine do 2013. Nakon toga napisala je knjigu o ovoj organizaciji i dokumentarnu TV seriju.

Nakon dva neuspešna braka: Tom Kruz konačno zaljubljen?

- Dugo sam živela u izolaciji. Trebalo mi je dosta godina da shvatim kakvo je to `pranje mozga`. Dok sam bila u sekti, svakodnevno bi me terali da po dva sata učim religijske spise. A inače, svi tako moraju da se ponašaju. Osim Kruza, on je odabran. On svojim bićem `čisti i spasava planetu` od zla. Tako su nas tamo učili - objasnila je glumica i dodala:

- Zadnjih godina sve teže dovode nove članaove, više nisu toliko `popularni` i ljudi ne žela da im daju dva miliona evera da pređu na `viši` nivo u organizaciji - objasnila je Ria.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages