Kejt Apton to vrlo dobro zna: Ako vas niko ne mrzi, onda najverovatnije i niste uspešni

Kejt Apton to vrlo dobro zna: Ako vas niko ne mrzi, onda najverovatnije i niste uspešni

Autor: | 24/02/2017

0

Kejt Apton je povodom svoje najnovije naslovnice za godišnje izdanje magazina "Sports Illustrated" specijalizovano za kupaće kostime dala kratak intervju za magazin "People" u kome se osvrnula na jedan od najvećih "kočnica" u svačijoj karijeri - na nedostatak samopouzdanja.

Iako je zbog mnogobrojnih zlonamernih kritika imala sve razloge da odustane od modelinga, Kejt je učinila upravo suprotno, i preokrenula ih u svoju korist.

Kejt Apton oživljava duh Merilin Monro

Ona je otkrila da su je upravo negativne kritike na račun njenog izgleda očvrsle i povećale joj samopouzdanje.

- Prvi put sam se na naslovnici pojavila sa 19 godina, i nakon te naslovnice kritike su bile odvratne, a polemisalo se o tome jesam li ja predebela ili nisam. Doživljavala sam najznačajniji momenat u karijeri, a oni su se utrkivali kako će da ga potpuno unište. Zato moram da zahvalim ljudima koji su se tako ponašali pošto sam se dobro zamislila. Zahvaljujući njima otkrila sam ko sam zapravo, odredila sam šta mi je zaista važno u životu i počela da razmišljam o tome kako ja zapravo vidim svoje telo. Sve su to stvari o kojima nisam razmišljala sa 19 godine. Dala sam sebi odgovore na sva pitanja u vezi sa svojim telom koje do tada nisam imala - kaže Kejt.

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Feb 19, 2017 at 3:14pm PST

Ona je dodala, pomalo kroz šalu:

- Ako vas niko ne mrzi, onda najverovatnije i niste uspešni.

Ne izgladnjuje se, a jedna je od najskesipiljih žena: Zavirite u jelovnik Kejt Apton

Međutim, zbog jednog zaključka do kog je došla posebno joj je drago.

- Oni su mene tako napadali zbog sopstvene nesigurnosti . Shvatila sam da samopouzdanje koje posedujem u vezi sa tim kako izgledam zapravo treba da inspiriše druge žene da vole sebe zbog svih svojih nesavršenosti - zaključila je Kejt Apton,

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kejt apton