Karl Lagerfeld protiv Meril Strip: Ona je škrtica, traži novac da bi nosila "Šanelovu" haljinu

Karl Lagerfeld protiv Meril Strip: Ona je škrtica, traži novac da bi nosila "Šanelovu" haljinu

Autor: | 24/02/2017

0

Meril Strip je poznata po tome da svojim sjajnim glumačkim interpretacijama može da ostvari veoma snažne dramske uloge, ali se sada događa da se, zbog izjave modnog čarobnjaka Karla Lagerfelda jedna slična drama seli - u njen orman.

Samo nekoliko dana pred glamuroznu dodelu Oskara, a Meril Strip je ove godine zaslužila svoju jubilarnu 20. nominaciju, Lagerfeld je u intervjuu za magazim "Women’s Wear Daily" koji je preneo portal "E News", nimalo pohvalno govorio o slavnoj glumici.

Karl Lagerfeld o opljačkanoj Kim Kardašijan: Ne treba da se čudi kada se tako razmeće bogatstvom

Čuveni modni kreator je bez okolišanja okarakterisao Meril Strip kao veoma škrtu osobu. Sve je, prema njegovim rečima, počelo kada je Meril odlučila da za predstojeću dodelu Oskara obuče jednu haljinu sa "Šanelovim" potpisom.

Ta siva svilena haljina, za koju se ispostavilo da je dokaz o tvrdičluku Meril Strip, nije sasvim odgovarala slavnoj glumici, pa je ona zatražila da se postojeći dekolte na njoj malo "zatvori".

- Napravio sam skicu i haljinu smo odmah počeli da šijemo - kaže Lagerfeld.

Međutim, prema njegovim rečima, nakon nekoliko dana usledilo je neprijatno iznenađenje. Neimenovani saradnik Meril Strip je navodno nazvao "Šanel" i kratko poručio da haljina koju prave više nije potrebna glumici. Kao razlog, tvrdi Lagerfeld, navedeno je da je Meril Strip pronašla nekog drugog "ko će joj platiti da nosi njegovu haljinu" na najznačajnijoj večeri u svetu filma.

Vatrene noći na setu Meril Strip i Džeka Nikolsona: I danas ne priznaju romansu

Lagerfeld je, naravno, pobesneo.

- Prvo smo joj poklonili haljinu vrednu 100.000 evra, a onda nas obaveste da moramo još i da joj platimo da bi je nosila. Šijemo haljine, dajemo ih, ali ne želimo da plaćamo da ih neko nosi. Ona je genijalna glumica, ali je i škrtica, zar nije? - rekao je Lagerfeld.

Reagovao je i tim Meril Strip:

- U tome nema istine. Gospođa Strip nikada ne bi nosila nešto u zamenu za novac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još